Bim aspirin temizleyici ve çamaşır suyu

YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
8
0
38
Merhabalar,
Bir arkadaşımın ablası Bim aspirin temizleyici ve çamaşır suyunu birlikte kullanarak bütün yüzeyleri temizlediğini söylemiş. su kireci lekesi de dahil olmak üzere her şey için kullanıyormuş.hatta ovmadan sadece suyla durulama yapıyormuş. Duvarlari falan da aynı şeylerle temizliyormuş. Hatta uzun süre toz felan tutmuyormuş.
Bim aspirin temizleyici ve çamasır suyunu birlikte kullananlar varsa nerelerde kullaniyorsunuz. Gerçekten iyi temizliyor mu? YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM...

Ne gerek varmış onu anlamadım?
Birini kullansa temizler zaten,kaldi ki gidin markete organiğinden en kimyasalına yüzlerce ürün var temizlik için. Amacına uygun olanı alır uygun yüzeyde kullanırsınız.
Zehirlenmeye bu kadar merakli olmayı cidden anlamıyorum.
Ayrıca camaşir suyuna x madde katabilecek kadar gözü kara birinin evi ne kadar pis olabilir ki temizlenmeyecek?

sakın yapmayın, yapan biri olarak ki hala kendime kızıyorum ve şaşırıyorum herhalde basiretim bağlanmıştı zehirleniyordum. çıkan dumanın hatti hesabı yok, kiraya gittiğim zaman küvetten tiksiniyordum ve yapmıştım sonuç süper ama ben kıçıkırık bir küvet için ölüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…