• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bim AS'de Hamilelik çalışma saati

YaseminHakan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
3
1
1
36
Merhaba ,
Ben 1,5 senedir BİM de çalışıyorum suan 2,5 aylık hamıleyım doktordan rapor alıp işyerime verdim artık günlük 7,5 saatten fazla calıstıramıyorlar fakat aklıma takılan bişey var onu sizlerle paylaşmak istiyorum ben 12de işe gidiyorum 9 da çıkıyorum fiili olarak 9 saat çalışmış oluyorum ama listeme 7,5 saat işlenio 1,5 saati yemek molası olarak gecıyor dogrumu acaba yoksa yemek molası dahıl 7,5 saatmi calısmam gerekıo

Merhaba ,
Ben 1,5 senedir BİM de çalışıyorum suan 2,5 aylık hamıleyım doktordan rapor alıp işyerime verdim artık günlük 7,5 saatten fazla calıstıramıyorlar fakat aklıma takılan bişey var onu sizlerle paylaşmak istiyorum ben 12de işe gidiyorum 9 da çıkıyorum fiili olarak 9 saat çalışmış oluyorum ama listeme 7,5 saat işlenio 1,5 saati yemek molası olarak gecıyor dogrumu acaba yoksa yemek molası dahıl 7,5 saatmi calısmam gerekıo

Yemek ve diğer molalar çalışma saati içinde sayılmaz. Yani dokuz saat değil 7.5 saat çalışıyorsunuz, doğru işliyorlar.

Oluyor tabiki ama kasadayım baska işte çalışmıyorum ve yorulduğumda sandalyemi çekip oturuyorum elimi hiçbir koliye sürmüyorum bimde calısmayı bılırsınız heryere kosarsınız bı kasa bı reyon bı mal at ben artık sadece kasaya bakıyom

Back
X