- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 46
-
- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
Bu sınava çalışmalarına gerek yok çocuklarınızın.
Zaten çalıştırmak istesenizde bir kaynak bulamazsınız.
2 aşamalı bir sınava girecekler.1. aşama test şeklinde ,basit kafadan hesaplamalar,puzzlelar,örüntüler.
2. aşama sözlü sınav şeklinde.
Çocukların IQ seviyesini ölçüyorlar,ders değil.
Belli bir zekanın üstündeki çocuklar için alternatif eğitim sistemi.
Sormak istediğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirm
Bu sınava çalışmalarına gerek yok çocuklarınızın.
Zaten çalıştırmak istesenizde bir kaynak bulamazsınız.
2 aşamalı bir sınava girecekler.1. aşama test şeklinde ,basit kafadan hesaplamalar,puzzlelar,örüntüler.
2. aşama sözlü sınav şeklinde.
Çocukların IQ seviyesini ölçüyorlar,ders değil.
Belli bir zekanın üstündeki çocuklar için alternatif eğitim sistemi.
Sormak istediğiniz birşeyler varsa yardımcı olabilirm
Merhaba Denizli'deymişsiniz.Biz de Denizli deyiz.Oğlum 3. sınıf ve öğretmeni sınava girmesi için başvuru yaptı.Öncelikle çocuğunuzu tebrik ediyorum.1. aşama sınavında kaç doğrusu vardı , sınava nasıl hazırlandınız(kaç doğru ile 1. aşamanın geçildiğini biliyor musunuz?)sizinki kaçıncı sınıftı,Denizli bu sene o sınıfdan kaç kişi aldı?Ay çok soru sordum,cevaplarsanız sevinirim.Bilsemi kazandık girdikte bi türlü düzene girmedi .
Bu ne biçim sistem .
Zeki çocukları buldular bir ilgilenen yok .
Hey Allahım.
Merhaba Denizli'deymişsiniz.Biz de Denizli deyiz.Oğlum 3. sınıf ve öğretmeni sınava girmesi için başvuru yaptı.Öncelikle çocuğunuzu tebrik ediyorum.1. aşama sınavında kaç doğrusu vardı , sınava nasıl hazırlandınız(kaç doğru ile 1. aşamanın geçildiğini biliyor musunuz?)sizinki kaçıncı sınıftı,Denizli bu sene o sınıfdan kaç kişi aldı?Ay çok soru sordum,cevaplarsanız sevinirim.
Sınav sonuçları da belli oldu. Darısı 2. Bölümetarihleri belli olmuş arkadaşlar Bilsem 1. ve 2. sınıflar sınav tarihleri