Saç Rengi ve Saç Boyama bilmiyorum ki ne renk bunlar

cenkoayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
49
0
46
İstanbul
kızlar sizce bu renkler nasıl elde edilir koyu saç istiyorum ama siyah olmasın birde garnierin şu boyası varmıdır ilk defa duydum yardımcı olursanız sevinirim

koyu kestaneye benzettim ben ama..:44:

canım bende netten budum çikolata kahve tonları diyodu çikolata kahve daha kızılımsı biraz daha açık olmuyomu kafam karıştı ama çok güzeller ahh bide yapabilsem şaşırmışım napıcağımı ama en kullanışlı koyu saç ben açık renk kullanamıyorum

şu anki saçın ne ton onada bağlı biraz boyadığımız zaman çıkacak renk...

şuanki saç tonum kahve bakır gibi yuardaki renkler gibi istiyorum nasıl yapabilirim çikolata kahveye boyasam nasıl olur ki en iyi marka çikolata kahve hangisi acaba koyu dursun yanlız yansımaları olsun istiyorum

şuanki saç tonum kahve bakır gibi yuardaki renkler gibi istiyorum nasıl yapabilirim çikolata kahveye boyasam nasıl olur ki en iyi marka çikolata kahve hangisi acaba koyu dursun yanlız yansımaları olsun istiyorum

Canım çikolata kahveyle hiç alakası yok bu renklerin.
Çikolata kahve daha açık bir renk fotoğraftaki renklere göre.
Bence bu renklerı koyu kestaneye benzettım.
Saçların da açık degilmiş boyadıgın zaman bu renklere benzer bir renk çıkar ortaya.

ben pek renkleri bilmiyorum salıncaktaki iki kişi adlı blogda buldum orada çikolata kahve ve kahve tonları diye geçiyo peki canım hangi markanın koyu kestanesi iyi bilgin var mı

en iyi loreal recital bence kalite olarak ama saçın bakırsa koyu kestane yapsanda dediğin gibi yansımalar olucaktır..

Seç Beğen arkadaşım

- Loreal Paris Sublime Mousse- Işıltılı Kahve 41

Son düzenleme:
koyu kestane olabilir benim doğal saç rengime benziyo ama çikolata kahveyede benziyo bende böyle bi renk düşünüyodum çünkü altın karamel boyadım 2 defa onun altındada koyu karamel rengi gibi bi renk vardı onun altındada gölge şuan altın karamel aktı tuhaf bi rek çıktı ortaya saçlarımda uzadı çok kötü duruyo ama saçlarım çok dökülüyo bu yaz 4 defa boyandı tekrar boyamaya korkuyorum 1 sene içinde 4 defadan fazla boyanmıycakmış

Son düzenleme:

ben kesin 8 defa boyuyorumdur month um beyazlarım var maalesef loreale geç sende...

ben pek renkleri bilmiyorum salıncaktaki iki kişi adlı blogda buldum orada çikolata kahve ve kahve tonları diye geçiyo peki canım hangi markanın koyu kestanesi iyi bilgin var mı

Tatlım sana yardımcı olmayı isterdim ama kestane rengine hiç boyamadım o yuzden bilgim yok.Ama marka olarak loreal'i tavsiye ederim sana. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…