canım bende netten budum çikolata kahve tonları diyodu çikolata kahve daha kızılımsı biraz daha açık olmuyomu kafam karıştı ama çok güzeller ahh bide yapabilsem şaşırmışım napıcağımı ama en kullanışlı koyu saç ben açık renk kullanamıyorum
şuanki saç tonum kahve bakır gibi yuardaki renkler gibi istiyorum nasıl yapabilirim çikolata kahveye boyasam nasıl olur ki en iyi marka çikolata kahve hangisi acaba koyu dursun yanlız yansımaları olsun istiyorum
koyu kestane olabilir benim doğal saç rengime benziyo ama çikolata kahveyede benziyo bende böyle bi renk düşünüyodum çünkü altın karamel boyadım 2 defa onun altındada koyu karamel rengi gibi bi renk vardı onun altındada gölge şuan altın karamel aktı tuhaf bi rek çıktı ortaya saçlarımda uzadı çok kötü duruyo ama saçlarım çok dökülüyo bu yaz 4 defa boyandı tekrar boyamaya korkuyorum 1 sene içinden 4 defadan fazla boyanmıycakmış
Seç Beğen arkadaşım
- Loreal Paris Sublime Mousse- Işıltılı Kahve 41
ben pek renkleri bilmiyorum salıncaktaki iki kişi adlı blogda buldum orada çikolata kahve ve kahve tonları diye geçiyo peki canım hangi markanın koyu kestanesi iyi bilgin var mı
Tatlım sana yardımcı olmayı isterdim ama kestane rengine hiç boyamadım o yuzden bilgim yok.Ama marka olarak loreal'i tavsiye ederim sana. =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?