Bilmiyorsanız yazmayın, yazmayın, yazmayın!!!

Bit gün evime giremedim polise gittim eşim evin kilidini değiştirmiş evime giremiyorum diye bana da bişey yapamayacakları bu istersem kasın aıgunma evine gidebileceğini söylemişlerdi kavga etmiştim eviö dururken niye gidiyim diye
e işte sende değiştirseydin kilidi başka çare bırakmamışlar resmen

Eski konularınızdan bilen bilir direk konuya girilen. Ben acil cevap diye bir konu açmıştım. Esim cocugumu vermiyor babam gelecek napayım diye. Siz bana hemen polisi ara, sana direk verirler dediniz. Hemde kaç kişi dedi. Sayfalarca bide. O gün aramadım. Son kavgamızda artık dayanamadım ve anneme geldim. 4 gün sonra esim cocugu özledim biraz götüreyim dedi. Bende nasıl olsa birsey olmaz olursa ararım polisi dedim. Gidiş o gidiş. Cocugumu getirmedi. Polise gittim yapacak birsey yok dendi. Aile mahkemesine gittim. Dilekçe yazın ama birsey olmaz dedi. Soruşturma cumhuriyet mi ne ona gittim. Bosanmayi olmadan birsey yapamayız dendi. İçim yanıyor benim için 4 gündür oglumu göremiyorum ben. Annemle kavga ediyorum yemek yemediğim için. Yiyemiyorum ya yiyemiyorum. Almıyor içim almıyor kahretsin. Benim oglum anne diye aglıyor ben yokum ama. Kokusunu anne deyişini özledim. Bana kosusunu özledim. Resimlerine bakamıyordum. Dün baktım. Hüngür hüngür agladım. Oglumun kıyafetlerini kokluyorum. Bugun biraz uzanayım dedim, hiç uyumuyorum sadece sigara içiyorum. Yattım uyumuşum. Rüyamda oglumu gördüm. Bana getiriyorlar oglumu kokluyorum anneeeeeeem diyordum. Uyandım uyanmaz olaydım. Hani bir insan bir rüya görür sonra uyandıktan sonra tekrar uyumaya çalısırsın ya aynı rüyayı görmek için. Tekrar uyumaya çalıstım uyuyamadım. Yarın esimin arkadasları o ve eşleri gelecek konusucaz. Ben oglumu istiyorum sadece kimseyi istemiyorum. Annem e diyorum açalım davayı, ama annem sen cahilsin simdi öyle diyorsun ilerde pişman olursun diyor.. Suan sinirlisin yanlıs birsey yapma diyor. Yanlıs birsey yaptığımı zannetmiyorum. Ama annemi dinliyorum. O eve geri dönücem. Annemde dedi, en azından mücadele ettim derdin dedi. Olmazsa gelirsin açarız direk davayı dedi. Bu arada çocugu benden nasıl aldığımı yazdım mı bilmiyorum aklım gitti çünkü. Ben annemin evine giderken cocugu götürdüm 4 gün bende kaldı sonra özledim diye almıstı. Bir daha vermedi. Benim anladığım kadarıyla cocuk kimde kalırsa onda oluyor. Sakın yanlıs yapıpta polise güvenip böyle birsey yapmayın. Yaparsanız benim gibi evlatsız kalırsınız. Yada alın ama vermeyin. Benim içim yanıyor benim içim parcalanıyor. Tek isteğim evladım. Canım ciğerim. Olmuyor böyle olmuyor. Ben hiç bu kadar ayrı kalmadım oglum dan. Benim oglum 2 yasında bile değil emiyor. Emiyor dememe ragmen hiçbirsey yapamadılar. Nerde bu kadınların haklı hani kadın hakkı çoktu. Gidicem eve dönücem ama eger yine olmazsa bırakıcam bu sefer. En azından neyin ne oldugunu biliyorum. Bir dahakine hayatta vermem. Bir dahakine en azından hemen bosanmadigini davasını açıcam. Bana aç davayı demeyin sakın. Ben istiyorum zaten açmak. Ama annem erer açarsan geçici velayet le anca alabilirsin oda cok uzun sürüyormuş. Yine ayrı kalırım uzun zaman cocugum dan. Eger o ece gidersem de degişen birsey olmazsa oglumu alıp giderim.
Bosanma davasi acip gecici velayeti istiyorum demelisin. Eger esin geçici velayeti isterse ona verebilirler. Dava sonuçlanana kadar. Avukat degilim ama gördüğüm bildigim bu yönde. ( yanlisim varsa af ola)

Su an evlisiniz çocuğunuzu verdiniz kim ne yapabilir? Polis neye dayanarak arayacak dava yok binsey yok. Bi kac gunlugune gezmeye götürdüm der tamam.

e işte sende değiştirseydin kilidi başka çare bırakmamışlar resmen
Değiştirince suç olur dediler sizin eşliğinizde çilingir çagırıyım dedim, biz bişey yapamayız aile meselesi dediler, ben dışarda kalmıssım aile meselesinden bahsediyorlardı, en sonunda çilingirci çagırmıatım

Dediğim gibi konusunu okumadım sadece yazmış olduğu bilmiyorsanız cevap vermeyin kısmına katılıyorum onu belirttim. Bu ciddi bir hukuki konu da olabilir, cilt için maske tarifi de olabilir. Herkesin akıl mantık süzgeçi var evet, ben size kezzapla cildinizi temizleyin siyah noktaları yok eder desem akıl süzgeçinizden geçirirsiniz elbette. Ama bu benim yanlış bilgi vermiş olduğum gerçeğimi değiştirmez. Neyse konuyu dağıttım kusura bakmasın konu sahibi
Iste konuyu okumadiginiz icin bu konuyu dagitiyorsunuz.Konu sahibine bilenler dogrusunu yazmis bu konuda oldugu gibi ama o yanlis yerde uygulamis.

Icim dondu resmen ya eski konunu bilmiyorum ama Allah yardimcin olsun ya insallah kavusursun evladina ..

Dönün evinize, ciddiyim. "Anladım ben hatamı, pişmanım. Zaten annemle de konuştuk, yuva yıkmak bana yakışmaz, yuvamızı yeniden kuralım hiç bunlar yaşanmamış gibi, erimsin, beyimsin" diye gir oradan, yıkama, yağlama, yalvarma ne varsa ver ayarı gir eve. Çocuğunu getirir illa, üzerinden şüphe kalkınca al çocuğunu ve bas git; boşanma davanı da aç ardından. Ancak iyi düşün; nasıl bir adamdır sen bilirsin. Eski konunu bilmiyorum, nereye kadar neler yaşandı; şunu yapmaya çalışırken seni eve oturtup, her gün üzerine kapıyı kilitleyerek gidecek bir adam mıdır; planını yap.

İlla o eve tekrar girer çocuğumu alır çıkarım diyorsan; çilingir numarasına kadar cebine koyup gir.
Sizinle benzer durumları yaşıyor olsak; eşim çocuğu benden kaçırmış olsa ve ben insaniyetlikle aptallık arası bir boşlukta hata yaparak, ellerimle emzirdiğim çocuğu eşime verdiysem, o eve kuzu postuyla girer, çıkarırım çocuğumu. Mahkeme beklemem.

Değiştirince suç olur dediler sizin eşliğinizde çilingir çagırıyım dedim, biz bişey yapamayız aile meselesi dediler, ben dışarda kalmıssım aile meselesinden bahsediyorlardı, en sonunda çilingirci çagırmıatım
şaka gübi gerçekten. İnsanı ne hallere düşürüyorlar

Ya turkiyede maalesef insanlar bilincsizce herseye cevap verme yetkisinde hissediyo kendisini.
Ve ayrica bu nasil bir adaletki 2 yasindaki cocugu anneye vermek icin caba gostermiyo polisler.
Bakin avrupanin herseyinden artik tiksiniyorum ama kural kanun takir takir isliyo.. Asla ve asla cocugu annesinden ayirmazlar..
Allah sana yardim etsin insallah canim cok uzuldum senin icin yapacagim en guzel sey dua etmek.. Sende dua et metanetli ol..

Dönün evinize, ciddiyim. "Anladım ben hatamı, pişmanım. Zaten annemle de konuştuk, yuva yıkmak bana yakışmaz, yuvamızı yeniden kuralım hiç bunlar yaşanmamış gibi, erimsin, beyimsin" diye gir oradan, yıkama, yağlama, yalvarma ne varsa ver ayarı gir eve. Çocuğunu getirir illa, üzerinden şüphe kalkınca al çocuğunu ve bas git; boşanma davanı da aç ardından. Ancak iyi düşün; nasıl bir adamdır sen bilirsin. Eski konunu bilmiyorum, nereye kadar neler yaşandı; şunu yapmaya çalışırken seni eve oturtup, her gün üzerine kapıyı kilitleyerek gidecek bir adam mıdır; planını yap.

İlla o eve tekrar girer çocuğumu alır çıkarım diyorsan; çilingir numarasına kadar cebine koyup gir.
çocuğu kaçıracak bir adam da değilmiş ama kaçırmış işte. Bence telefonunu alıp eve de kilitler, emen çocuğu anneden kaçıran her şeyi yapar

çocuğu kaçıracak bir adam da değilmiş ama kaçırmış işte. Bence telefonunu alıp eve de kilitler, emen çocuğu anneden kaçıran her şeyi yapar

İşte emin olamıyor ki insan yani dönse canından mı olur, kemikleri kırılır mı; ondan. Eşini tartması lazım; o eve girip sağlam çıkamamak da var Allah korusun.

Astoriacım konu sahibi boşanma aşamasında bile değil ki. Hukuk nezdinde hala sıradan evliler. Hiç bir adım yok şuan yapılabilecek hiç birşey yok haklılar.

Konu sahibi sana hakim öyle küçük bir çocuğu babaya vermezler dedik. Sen hakim karşısına çıkmayı geç böyle hanzo adama hiç bir adım atmadan direk çocuğu teslim etmişsin.

Senin yapacağın şeyde oyuna oyunla karşılık vermek şuan. Başka birşey yapamazsın sanki..

Boşanma aşamasında derken ben de boşanmayı düşünme aşaması anlamında kullanmıştım eheh. Yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Tabi ki yapılamaz hiçbir şey, hala kanunda evli yani polis ne yapsın. Ama ben olsam o eve geri dönmezdim. Adamın amacı zaten geri dönmesini sağlamak, aptal da değil. Eve geri dönsün bu kadın bir daha çıkamaz. Anası da dul olarak başıma kalmasın diye evine göndermeye çalışıyor. Yemin ederim kocasından çok annesine sinirliyim. İnşallah tongaya düşüp eve gitmez de davasını açar, ne diyeyim.

Ya turkiyede maalesef insanlar bilincsizce herseye cevap verme yetkisinde hissediyo kendisini.
Ve ayrica bu nasil bir adaletki 2 yasindaki cocugu anneye vermek icin caba gostermiyo polisler.
Bakin avrupanin herseyinden artik tiksiniyorum ama kural kanun takir takir isliyo.. Asla ve asla cocugu annesinden ayirmazlar..
Allah sana yardim etsin insallah canim cok uzuldum senin icin yapacagim en guzel sey dua etmek.. Sende dua et metanetli ol..
Kadin almis cocugu gitmis kocasida ozledim demis al sev demis konu sahibide polis ne yapsin.
Biri anne biri baba kari kocalar hala.

Çok üzüldüm bebeğiniz için.Eşin olacak vicdansızı ara bence..ve gayet normal bir şekilde oğlunu sor.ne yapıyor uyudumu vs. özledim felan de.Ama bütün bunları sakin sabırlı bir şekilde sakın ama sakın kavgaya dönüştürmeden yap.hatta evinde olmadığını için pişman olduğunu söyle.
Sonra yarında pişman numarası yap arkadaşlarınızla görüşecekmişsiniz ya.ve sürekli insanı evi gibi varmı çok hata ettim vs.Bildiğiniz numaradan bin pişmanımı oynayın.Alın bebeğinizi ve biraz para ayarlayın davanızı açın sonra.
Öncelik bebek olmalı.Gerekirse eşiniz olacak vicdansızdan özür bile dileyin. Bebek bu ya yazık yavrum kimbilir nasıl arıyordur sizi şimdi.

İnş. Bir an önce kavuşursunuz.Birde yarın bir avukatla görüşün mutlaka.fikir edinmekde ücretli değildir diye düşünüyorum

Boşan boşanma davası aç 1 aya boşanırsınız 1 ayda dayan zor ama dayan asla vermezler çocuğu 2 yaşında bide

Kadin almis cocugu gitmis kocasida ozledim demis al sev demis konu sahibide polis ne yapsin.
Biri anne biri baba kari kocalar hala.
Her ne olursa olsun, kanun onunde evli olabilirler, polise tartistik bosanma suresindeyiz adresimi degistiricem dedigi an 2 yasindaki cocugu tereddutsuz bir sekilde anneye getirmeliler.
Lutfen savunmayin, polis isini yapiyor onlari suclayamam ama kanunlarda sorun var

Boşanma aşamasında derken ben de boşanmayı düşünme aşaması anlamında kullanmıştım eheh. Yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Tabi ki yapılamaz hiçbir şey, hala kanunda evli yani polis ne yapsın. Ama ben olsam o eve geri dönmezdim. Adamın amacı zaten geri dönmesini sağlamak, aptal da değil. Eve geri dönsün bu kadın bir daha çıkamaz. Anası da dul olarak başıma kalmasın diye evine göndermeye çalışıyor. Yemin ederim kocasından çok annesine sinirliyim. İnşallah tongaya düşüp eve gitmez de davasını açar, ne diyeyim.
Katılıyorum bence de anne boşandı demesin el, başıma kalmasın diye krizi fırsata dönüştürmeye çalışıyor.

Desin ki mesela bi göreyim yada ben hata mı anladım gel konuşalım bi parkta bi emzireyim dicek yada, aileden bir kaç kişiyle çocuğu alıp gidecek. Oyununa oyunla karşılık verecek ama nasıl bi oyun bilemiyorum.
Ama eve girerse kesinlikle çıkmasına müsade etmez.

Ay cok uzuldum .

Keske vermeseydin cocugu ama olan olmus.

Sen su an sadece cocugu gormeyi dusuniyorsun anladigim kadariyla.

O halde eve doneceksin .donmek istiyorsun.

Don madem.

Sonrasina bakarsin bir sure birsey olmamis gibi davran sonra uygun bir zamanda al cocugu cik evden madem.
Tabi bu kadar kolay olur mu bilemem.

Ne diyim

Back