bende öyle düşünüyorum canım çok teşekkürler elimden geldiğinde az yemeğe çalışıyorum bakalım...ister teyze olsun ister kardeş olsun kötü insan kötüdür ve böylelerinden uzak duracaksın.kaçarı yok uzak duracaksın.agustosa daha var 2 ay rejim yap ver kilolarını kendini daha güçlü hissedeceksin böylelikle
evet birde çok arkadaş çevresi yoktur ben evlenince ve farklı şehire gidince yanlız hissetmiş olacakki o takıntı yaptı dediğiniz doğru... çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinAslinda teyzeler kizkardeslerinin cocuklarina karsi iyi olur ama siz birlikte buyudugunuz icin teyze yegen iliskisinden farkli bir boyutta olmus.
Sosyal medyada naptigina, fotograflarina yazdiklarina hic bakmayin. Ben mutsuz olan insanlarin sosyal aglara binlerce fotograf yukleyip, sozler paylasarak rol yaptigini dusunurum hep.
35 yasinda evleniyor uzerinde bunun stresi vardir. Sizin erken evlenmeniz belliki onun zoruna gitmis.
Bence teyzeyi onemsemesenizde anane yasli bi hanim onu üzmeyin ikinizi beraber buyutmus. Hic birsey olmamis gibi üzerinize dusen gorevi yapin.
canım benim takıntı yaptım doğru ama yaşanmışlıklar o kadar yıprattı ki bazen de sağlıklı düşünemiyorum işte çok teşekkürler yorumun içinyanlis anlama kötü niyetli söylemiyorum ama sanki sende teyzeni onun hal ve hareketleri yüzünden biraz takinti haline getirmissin.
biraz hayatindan uzak tutmaya calis, aldirma, takma, taviz verme
nisana misafir gibi gidip gelmekle baslayabilirsin mesela
teşekkür ederim bende yorumun için bende öyle karar verdimondan önce evlenme diye fesatlık yapmış...
iyilik yapmaktan vazgeçme..boşver onun gibi olma..
öyle de yapıyor aynen çok teşekkürler canm dikkate alacağımbırakın uzulmeyı de bu kadını etrafınızdan uzak tutun bundan boyle yapacagı herseyı sızın gözunuze sokmak ıcın yapacaktır uzak durun
rica ederım Allah yardımcın olsunöyle de yapıyor aynen çok teşekkürler canm dikkate alacağım
canım benim takıntı yaptım doğru ama yaşanmışlıklar o kadar yıprattı ki bazen de sağlıklı düşünemiyorum işte çok teşekkürler yorumun için
kilo bu sıra benim baya taktığım birşey olduğu için... evet malesef 1999 daben kilo ile olayı sonunda bağlarsın sanmıştım yani kilomdan dolayı bana şunu bunu dedi gibi yanılsım :) uzak dur umursama bosver .ayrıca annen vefat mı etti ?