Biliydim Böyle Olacağını

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Uzun sayılabilecek bir süre yoktum. Fark edilmiştir yokluğum diye düşünüyorum :p

Neyse, tabii ki son konularıma başrol olan erkekle ilgili durumlar oldu. Ben son mevzudan bahsetmek istiyorum.

Beni aradı geçen gün. Açmadım. Birkaç dakika sonra Wp üzerinden mesaj attı. 'Galiba yanlışlıkla aradım. Nasılsın?'
O an art arda 3 moda girdim. Birincisi 'Biliydim böyle olacağını' diye hıyarlı çocuk, ikincisi 'İşte beni delirten bu cümle' diyen Seda Sayan, üçüncüsü 'Ne kadar salak salak sorular bunlar ya' diyen Ozan Güven.

Mesajlarını saatler sonra okundu yaptım. Yanıt yazmadım yine. Okundu yaptıktan 3 dakika sonra 'Yanıt vermiyorsun öyle olsun' yazmış.
Sonra durum paylaşmış. Spor salonunda mikemmel vücudunu sergilerken :işsiz:

Saçmalıklar silsilesi. Yanlışlıkla arayamaz çünkü numaramı silmişti. Malum ekle-sil yapıp duruyordu. Aradıktan sonra yine eklemiş ki hakkında kısmı, durumu falan fıstık görünür oldu.
Bi de GALİBA yanlışlıkla aramışım nedir yahu? Ya yanlışlıkla aramışsındır, ya da bilerek. Bunun ne galibası var? Bunun bir üst levelları 'Gece seni rüyamda gördüm. İyi misin?' diye ya da 'Kuzenim yazmış yhaaa' falan diye mesaj atmak.

Amacı ne sizce? Ve yanıt vermeyerek daha mı iyi yapıyorum?
Tecrübeli hatunları dinleyelim bi dedim :KK15:

Edit: Her konuma atlayıp, 'Off yine sen' minvalinde şeyler yazıp, kendi çapında konumla alakasız benim üzerime oynamaya çalışıp laf geveleyenler oluyor. Rica ediyorum yapmayın. Çünkü ne kimsenin kulaklarını çınlatmak istiyorum, ne de 'Ne boş yapan insanlar var' diye düşünmek istiyorum. Saygılar, sevgiler.

Son düzenleme:
Sizin de gönlünüz varsa yanıt vermemek çok doğru olmayabilir fazla Naz aşık usandırır
Ama tabii üstüne atlamakta olmaz
Eğer gönlünüz varsa tek kelimelik cümlelerle hem bağı koparmayın hemde öldüm bittim imajı vermeyin sonrası gidişata göre şekillenir zaten...

Sizin de gönlünüz varsa yanıt vermemek çok doğru olmayabilir fazla Naz aşık usandırır
Ama tabii üstüne atlamakta olmaz
Eğer gönlünüz varsa tek kelimelik cümlelerle hem bağı koparmayın hemde öldüm bittim imajı vermeyin sonrası gidişata göre şekillenir zaten...
İnanın naz yapan bir insan değilim.
Son konuşmamızda beyefendi, son mesajıma yanıt vermeme hadsizliğini göstermişti.

Beni istiyorsa kaçak oynamak yerine net olmalı diye düşünüyorum. Ben de zamanında başkalarına aşık oldum, sevdim. Ayrılık sonrası mesajı da attım. Gayet nettim.

Özgüven eksikliği ve gurur tavan karmasi bir bunye denk gelmiş size.. yapabiliyorsanız yanlışlıkla unutun derim..
Yaşadıklarımız çok güzeldi.
Onu istiyorum. Ama bu kadar kolaya bağlayamaz.
Açık açık 'Özür diliyorum, seni özledim' bilmem ne demesi lazım.

Bu arada kullanıcı adınız ve avatarınız kalp ben.

Merhaba, ben fark etmedim yokluğunu çünkü ben de bayadır yoktum 🤣🙈

Konularına hakim değilim ama böyle taktikler yapan, telefon numaran ekli olmadığı halde "yanlışlıkla aramışım" gibi kaçak dövüşen erkeklerden hiç haz etmiyorum. Benim de geçmişimde vardı böyleleri. Yaşım geldi 30a, daha böyle net, ne istediğini bilen erkeklere önem veriyorum. Bu da öyle biri değil de hava cıva gibi. Bence cevap verme. Düpedüz salak yerine koyuyor. Eğer çok zorlarsa açık açık yazarsın def edersin.

Avatarinizi gorunce hemen tanıdık geldi 😁

Alın karşınıza ise yarar bi konuşma yapın.. Işe yaramazsa gereğini yapın..

Bazıları dan dan söylemeyince anlamıyor.. erkekler özellikle.. hayırlısı hakkinizda😊

Merhaba, ben fark etmedim yokluğunu çünkü ben de bayadır yoktum 🤣🙈

Konularına hakim değilim ama böyle taktikler yapan, telefon numaran ekli olmadığı halde "yanlışlıkla aramışım" gibi kaçak dövüşen erkeklerden hiç haz etmiyorum. Benim de geçmişimde vardı böyleleri. Yaşım geldi 30a, daha böyle net, ne istediğini bilen erkeklere önem veriyorum. Bu da öyle biri değil de hava cıva gibi. Bence cevap verme. Düpedüz salak yerine koyuyor. Eğer çok zorlarsa açık açık yazarsın def edersin.
Keşke 'Yanlışlıkla aramışım' dese. Başım gözüm üzerine. 'Galiba yanlışlıkla aramışım' bu :KK70:
Zaten amacı belli oluyor. Net ol da ergene bak yemeyeyim. En azından cesur adammış diyeyim. Ve net olsaydı yanıtını da alırdı.

Bilmiyorum belki telefonunu açmamam mı onu geri vitese attırdı.

Daha kaliteli bir zarf atış beklerdim.
Mesela 'Eşyaların bende kalmış. Ne yapayım onları?' daha kurtarıcı bence..
Yanlislikla aradim bir derece(-ki bu durumda haber vermeye gerek duyulmaz), galiba yanlislikla aradim insani salak yerine koymak ama duz erkek iste fazla bir beklenti icinde olmamak gerekiyor.

Seni böyle kötü sekildd terk eden birisine cvp vermemekle iyi yapmışsın
Belli ki yokluyor seni. Yanlışlıkla aradım ne demek ? Maden yanlışlıkla o zaman yazma WhatsApp dan niye rahatsız ediyosn ki kızı. Cvp verirsen kişiliksiz gibi görünürsün o her aradığında dönüş yapan nasılsa elinde olan bı kız .

Seni böyle kötü sekildd terk eden birisine cvp vermemekle iyi yapmışsın
Belli ki yokluyor seni. Yanlışlıkla aradım ne demek ? Maden yanlışlıkla o zaman yazma WhatsApp dan niye rahatsız ediyosn ki kızı. Cvp verirsen kişiliksiz gibi görünürsün o her aradığında dönüş yapan nasılsa elinde olan bı kız .
Annem de öyle dedi. 'Şimdi sen öndesin Anna, eğer seni istiyorsa daha büyük oynamalı' gibimsi.

Keşke 'Yanlışlıkla aramışım' dese. Başım gözüm üzerine. 'Galiba yanlışlıkla aramışım' bu :KK70:
Zaten amacı belli oluyor. Net ol da ergene bak yemeyeyim. En azından cesur adammış diyeyim. Ve net olsaydı yanıtını da alırdı.

Bilmiyorum belki telefonunu açmamam mı onu geri vitese attırdı.

Ne istediğini bilmeyip, sana göre şekil alıyorsa yine dediğim erkek tipine geliyoruz aslında. Hem ne bekliyordu ki ilk aradığında koşacak mısın... Hıh🙈

Beni istiyorsa kaçak oynamak yerine net olmalı diye düşünüyorum.
Bence seni de istemiyor, net de degil... belki bu haftasonunu beraber gecirme umudu vardir.
Belki bu aralar yalniz kalmistir, işler kesat(!)tır. Belki de yasiti kiz arkadaslari kafede bulusup ona para odetmekten baska bir "aktivite" yapıyordur, atesi basina vurmuştur. Belki de sizin onu unurtugunuzu düşünüp egosu zedelenmistir,bir kendini hatirlatmak istemistir.
Her üç sekilde de birsey yazmadan (belki bit orta parmak emojisi) engellemek en iyisidir diye düşünüyorum

Avatarinizi gorunce hemen tanıdık geldi 😁

Alın karşınıza ise yarar bi konuşma yapın.. Işe yaramazsa gereğini yapın..

Bazıları dan dan söylemeyince anlamıyor.. erkekler özellikle.. hayırlısı hakkinizda😊
Konuşmak iyi bir tercih değil TheTudors. Sonuçta karşındakini kaale alıyorsun. Hiç sallanmamak insanı daha hırslı yapar. Düşündürür. Bu niye yanıt vermiyor, başkası mı var gibi gibi.

Evet yanıt vermeyerek iyi yapıyorsunuzz...
bir editte benden olsun;
Edit: konunuzu esprili dille yazmaya çalışıyorsunuz ama bence olmuyor komiklik katamıyorsunuz.. Malum gözler en çok yorulan organ, zamanımı okuyarak gözlerim daha fazla yorulmasın diye (daha fazla espri,komiklik olsun diye) uzattığınız cümleleri okumak için harcamak pek tercihim değil
Benden de sevgiler saygılar...

Bence seni de istemiyor, net de degil... belki bu haftasonunu beraber gecirme umudu vardir.
Belki bu aralar yalniz kalmistir, işler kesat(!)tır. Belki de yasiti kiz arkadaslari kafede bulusup ona para odetmekten baska bir "aktivite" yapıyordur, atesi basina vurmuştur. Belki de sizin onu unurtugunuzu düşünüp egosu zedelenmistir,bir kendini hatirlatmak istemistir.
Her üç sekilde de birsey yazmadan (belki bit orta parmak emojisi) engellemek en iyisidir diye düşünüyorum
Engellemek de kaale almaktır. Çünkü bir hareket sergiliyorum ona karşı. Tepkisizlik en iyisi. Egoya en zarar vereni sallanmamaktır.
Düşünüyordur şimdi, 'Niye yanıt vermiyor ki?' 'Başkası mı var?' falan filan.

X