- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
- Konu Sahibi Sevgiliplath
Ne güzel kendin üstesinden gelebilmişsin bu durumun. Yazdıklarında çok haklısın. Şu yanlış düşünce şeklimi bir değiştirebilsem
Evet ilaçların sağladığı geçici mutluluğu değil devamlı ve bilinçli bir şekilde olumlu düşünebilmek istiyorum. İlk terapiye girdim
haliyle ruh halimde çok büyük değişiklikler olmadı. Gerçi mucize de beklemiyorum fakat bu yöntemin işe yarar olduğunu duymaya ihtiyacım var..
Bu arada tavsiye ettiğin kitabı bende aldım ama kitabın başlarında
genelde depresyon hastaları için öneriler var gibi geldi ayrıca anlatım o kadar esnek ki açıkcası okurken çok sıkılıyorum.
Şuan 65. sayfadayım ve kitabı alalı 2 ay oldu nerdeyse..
Kitabı çok inanarak almıştım ama şuan da hiç hevesim kalmadı ama zor da olsa okumaya devam edicem.
Teşekkür ederim.
sagol canım yalnız soyle soylim bendeki depresyonla başladı sonra anksiyete ve daha sonrada panik atağa dondu 2 kere buyuk ataklar geçirdim acile kaldırıldım simdi dusununce yasadıklarımı nerden nereye geldiğimi ben bile inanamıyorum nasıl atlattığımı her sabah o kotu hislerle uyanmak kabuslar çarpıntılar uyuşmalar titremeler falan saysam daha bitmez... o kitapa gelince haklısın ama ben o kadar caresizdimki cok uğraştım atlatmak için depresyon için olan önerilerini yapmaya başladım ve tabi ilaçta kullanıyordum 4 ay kullandım sonra bir baktım baya bi yol katetmisim simdi hic bir sey yok... mevsiminde buyuk etkisi olduğunu düşünüyorum ben kıs ayları bazı hormonlar az salgılanmaya başlıyor yatkın bünyelerde maalesef... bide ben neyden korkuyorsam onu kabullendim ustune gittim... en önemlisi o belli bir zaman sonrada duyarsızlaştım sanırım... kitap cok önemli değil sen terapilerine yoğunlaş aksatma atlatacağına inan her sey yoluna girecektir. Allah yardımcın olsun