Y yumy Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 1.944 6 158 Ankara 4 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yumy #1 Bilişsel terapi hakkında tecrübesi olanlardan düşüncelerini almak istiyorum bir de bu konuda kitap ismi veren olursa sevinirim.
Bilişsel terapi hakkında tecrübesi olanlardan düşüncelerini almak istiyorum bir de bu konuda kitap ismi veren olursa sevinirim.
Sevgiliplath İmkansız diye bi şey var bence ya. Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2013 3.034 3.209 373 8 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yumy #2 yumy .!.: Bilişsel terapi hakkında tecrübesi olanlardan düşüncelerini almak istiyorum bir de bu konuda kitap ismi veren olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Terapiye yeni başladığım için henüz çok fazla tecrübem yok fakat okuduğum kitabı paylaşmak istedim. David Burns - İyi Hissetmek Başlarda biraz sıkıcı da olsa okudukça kendimden birşeyler bulduğum bir kitap.. Umarım sizde faydasını görürsünüz. Son düzenleme: 8 Mart 2014
yumy .!.: Bilişsel terapi hakkında tecrübesi olanlardan düşüncelerini almak istiyorum bir de bu konuda kitap ismi veren olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Terapiye yeni başladığım için henüz çok fazla tecrübem yok fakat okuduğum kitabı paylaşmak istedim. David Burns - İyi Hissetmek Başlarda biraz sıkıcı da olsa okudukça kendimden birşeyler bulduğum bir kitap.. Umarım sizde faydasını görürsünüz.
Y yumy Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 1.944 6 158 Ankara 10 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi yumy #3 ben de uzun zaman önce bir arkadaşımdan duymuştum ama o zaman çok karışık gelmişti dün satın aldım teşekkürler
ben de uzun zaman önce bir arkadaşımdan duymuştum ama o zaman çok karışık gelmişti dün satın aldım teşekkürler