Bilirmisiniz kimse görmeden hıçkırıklarla ağlamak nasıldır? Ben bilirim..

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
Siz bilirmisiniz hiç kimse görmeden hıçkırıklarla ağlamak nasıldır? Ben bunu son 1 ayda öğrendim..Annemin,babamın yüzüne bakınca burnumun direklerinin sızlamasıyla başladı önce..sonra "anne-baba" derken kendiliğinden gözlerimin dolduğunu farkkettim birden..

Ne oluyoruz Büşra dedim?..Ölüme gitmiyorsunki? Severek,isteyerek evleniyorsun..Ama dedim sonra ailenden uzağa gidiyorsun..

Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar,ne kadar sevgilin yanında olursa olsun evindeki gibi olurmu?Annenin-babanın sıcaklığı gibi olurmu? Ağlayınca sana sarılan anne kadar sevgi-şefkat dolu olurlarmu?

Şimdi bile nasıl sessiz çığlıklarla ağlıyorum anlatamam..Telefonda konuştum demin aşkımla..en ufak birşeyde kötü oluyorum..mesela demin çok mutlu ve hevesli bir şekilde "28 gün sonra eve geldiğimde benim karıcımmı açıcakmış kapıyı" dedi...Bunun düşüncesi bile beni gerçekten ama gerçekten o kadar mutlu ediyorki anlatamam..Ama bir anda evimden,yuvamdan ayrılmamada 28 gün kaldığını düşündüm..

Ağlama başladım..yine sessiz...kimseye duyurmadan..telefonda benden bir söz bekleyen aşkıma sadece "gerçekten çok mutluyum aşkım" dedim sessizce..sesli söylersem belki ağladığımı farkeder dedim..

Onada hissettirmek istemiyorum bu kadar üzüldüğümü..bu bir anlamda benim mutluluğuma ket vuran bir duygu..onunda mutluluğuna ket vurmak istemiyorum...

Hayat öyle garipki...Şimdi aşkıma hasret duyuyorum..evlenince aileme duyacağım..hemde bu hasretin belki 1000 katını...şimdi onu özlüyorum,evlenince ailemi özliyeceğim..hemde nasıl...

Daha fazla uzatmak istemedim bende teli..geç olmuş hayatım dedim..uyuyalım dedim..ama benim için uyumak ne mümkün..

Yatak odasında mışıl mışıl uyuyan annemi gidip öpmeyi,koklamayı o kadar istiyorumki şu anda..ama öperken dayanamam ağlarım onuda üzerim diye gitmek istemiyorum..zaten yeterince üzülüyorlar onlarda bana belli etmemeye çalışsalarda...

Ne yparsam yapayım onların hakkını ödeyemem..ne diyebilirim başka bilmiyorum...bunları kimseye söyliyemiyorum doğal olarak..şimdide bir siz varsınız anlattığım..senağlama

duygulandırdınız beni..ama öyle maalesef..hani bir laf vardır hem ağlarım hem giderim..
sevgiyle kalın...

Siz bilirmisiniz hiç kimse görmeden hıçkırıklarla ağlamak nasıldır? Ben bunu son 1 ayda öğrendim..Annemin,babamın yüzüne bakınca burnumun direklerinin sızlamasıyla başladı önce..sonra "anne-baba" derken kendiliğinden gözlerimin dolduğunu farkkettim birden..

Ne oluyoruz Büşra dedim?..Ölüme gitmiyorsunki? Severek,isteyerek evleniyorsun..Ama dedim sonra ailenden uzağa gidiyorsun..

Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar,ne kadar sevgilin yanında olursa olsun evindeki gibi olurmu?Annenin-babanın sıcaklığı gibi olurmu? Ağlayınca sana sarılan anne kadar sevgi-şefkat dolu olurlarmu?

Şimdi bile nasıl sessiz çığlıklarla ağlıyorum anlatamam..Telefonda konuştum demin aşkımla..en ufak birşeyde kötü oluyorum..mesela demin çok mutlu ve hevesli bir şekilde "28 gün sonra eve geldiğimde benim karıcımmı açıcakmış kapıyı" dedi...Bunun düşüncesi bile beni gerçekten ama gerçekten o kadar mutlu ediyorki anlatamam..Ama bir anda evimden,yuvamdan ayrılmamada 28 gün kaldığını düşündüm..

Ağlama başladım..yine sessiz...kimseye duyurmadan..telefonda benden bir söz bekleyen aşkıma sadece "gerçekten çok mutluyum aşkım" dedim sessizce..sesli söylersem belki ağladığımı farkeder dedim..

Onada hissettirmek istemiyorum bu kadar üzüldüğümü..bu bir anlamda benim mutluluğuma ket vuran bir duygu..onunda mutluluğuna ket vurmak istemiyorum...

Hayat öyle garipki...Şimdi aşkıma hasret duyuyorum..evlenince aileme duyacağım..hemde bu hasretin belki 1000 katını...şimdi onu özlüyorum,evlenince ailemi özliyeceğim..hemde nasıl...

Daha fazla uzatmak istemedim bende teli..geç olmuş hayatım dedim..uyuyalım dedim..ama benim için uyumak ne mümkün..

Yatak odasında mışıl mışıl uyuyan annemi gidip öpmeyi,koklamayı o kadar istiyorumki şu anda..ama öperken dayanamam ağlarım onuda üzerim diye gitmek istemiyorum..zaten yeterince üzülüyorlar onlarda bana belli etmemeye çalışsalarda...

Ne yparsam yapayım onların hakkını ödeyemem..ne diyebilirim başka bilmiyorum...bunları kimseye söyliyemiyorum doğal olarak..şimdide bir siz varsınız anlattığım..senağlama
anne babanın hakkı ödenmez
seni o kadar iyi anlıyorum ki ben çok zorlanmıstım düğünüme bir ay kala sürekli ağlar
olmuştum evleneceğim insan sevdiğim insan değilmiydi evet sevdiğimdi
daha flört ederken aynı evde olmanın hayallerini beraber sarılarak tv seyremenin hayallerini
kurduğum adamdı ama diğer tarafta da ailemdi
gelin alıcı günümde babamdan beni zor kovarmışlardı ne ağlamıştık babamla
düğünümün ertesi günü de ağlayarak uyanmıstım ne kadar da yabancı gelmişti ev
her zaman gözümü açtığım da annemi babamı gören ben yoklardı onları görememiştim
ama allah herşeyin sıcaklığını veriyor şimdi anneme gittiğimde yarım saatten sonra
hemen evime kaçmaya bakıyorum insanın kendi evi gibisi yok diyorum
sanki senelerce o evde ben büyümemişim gibi

Kanayan yarama tuz bastın resmen arkadaşım.
Evleneli beş yıl olmasına rağmen hala çok fazla özlüyorum.
Aklımdan bir saniye bile çıkmıyorlar.
Bu saatte yemek yiyordurlar, bu saatte şu işi yapıyordurlar diye.
Aynı şekilde yanlarında olduğum zamanda aklım eşimde kalıyor, bir ortasını bulamıyorum.
Hele ki ayrı şehirlerde yaşıyorsan özlem dahada artıyor.
Yanlarına gittiğimde bir sonraki gelişimi hesaplıyorum.
Allah başımızdan eksik etmesin onları, sağlıklı ve huzurlu olduklarını bilelim yeter bize
:nazar:

ben ne yazik ki bu duyguyu her 4-5 ayda bir yasamak zorunda kaliyorum..ailem tr'de ben burda..ama canim annecigimle babacigim okul icin katlaniyorlar uzakta kalmaya senağlama havaalanlari artik resmen iskence yeri, ben de senin gibi gidis gunleri yaklastikca sarilamiyorum..hele o son gun yok mu!! canim babacigim bile cocuklar gibi agliyor arkamdan :a015: , ben de saka yapip guldurmeye calisiyorum ama cok zor ya... Allah yardimcin olsun busra'cim..hem onlar senin mutlulugunu isterler canim.. Allah sizi omur boyu mutlu etsin!!

Sabah sabah okurken boğazım düğümlendi inan.İş yerinde olmasam göz yaşlarıma hakim olamazdım herhalde.senağlama
Benim henüz düğün tarihim belli olmadı ama evden ayrılacak olma duygusu bile ağlamama yetiyor.
Bir yanda sevgiğin bir yanda ailen :çok üzgünüm:

sen bunları yazınca kendi halim aklıma geldiii:çok üzgünüm:
insan yaşağıdı evden uçup gidiyo bu kolay değil kiii ben ailemden o kadar uzakta bile değilim ama yinede zor... ama mesela ailemin yanına gidincede evime gitmek için can atıyorum çünkü artık orası senin olmuş sen o evin herşeyiyle ilgileniyosun.
ben evlendiğim dönemlerdede annem çok hastalanmıştı doktora götürdük neyin vardedi anneme annem başladı ağlamaya niye ağlıyosun dedi doktor annemde kızım evleniyo dediii hıçkırıklarla başladııı :a015: doktorda anneme ne mutlu sana bak telli duvaklı evleniyo diye teselli etti ama anne işte

seni çok iyi anlıyorum canım ben evlendiğimde uzağa gitmedim hatta 10 dk mesafe var ama yinede o evden ayrılmak çok zor geldii...
bende aynen senin gibi kimse görmeden hüngür hüngür ağlardımm...
evleneciğime 1 ay kala hele o bir ay çok hüzünlü geçtiii...
ama malesef elden bişey gelmiyo canımm çok zorr haalaa bile geceeleri ansızın uyanınca onlar geliyo aklımaa.. allah yardımcın olsun üzülmemeye çalış canımm

Bihter çoğumuz senin yaşadığın duyguların aynını yaşadık.
Aileme yarım saatlik mesafesi olan yere taşındım yinede çok ağır gelmişti baba ocağından kopuk gitmek.
Allah sabrını veriyo canım. İnsanoğlu herşeye alışıyo sıkma sen canını.
Şimdi düğününü düşün, yaşayacağın o tatlı telaşları düşün.
Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyorum bihterim.a.s.

Büşracım kıyamam sana ama dediğin gibi ölüme gitmiyosun ki senağlama

aynı şeyleri bende yaşıyorum gerçekten çok zor onlar ağladığımı görmesinler diye gece kafamı yastığa gömüp hıçkırarak ağlıyorumsenağlama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor ne gezmek ne bişey sadece evimde ailemle oturmak istiyorum sanki onları bi daha hiç göremeyecekmişim gibime geliyor

canım ömür boyu mutlu olman dileğiyle sevgiler diliyorum hem sana hem nişanlına.evlenince de ayrılmıyosun ki ailenden.eğer eşinle mutluysan onlar da mutlu oluyorlar.

bende cok kötu oldum simdi ben bıde kacarak evlendım anne evıme 8ay sona ayak basabıldım eşim için degıl ama ailem için keske yapmasaydım dıyordum ama olan oldu genclık ıste bılemedım 8ay sona gıttıgımde sankı hıc o evde buyumemısım o evde yasamamısım gıbı gelmıstı yabancı bır eve gıdıyorum gıbı olmustum ve ailem bırsey dıyecek dıye nasıl oturdum gıdesıye kadar öyle kaldım sen en azından bu kadarda beklemezsın hem ailenle konusursun bence cok guzel bır evlılık yaparak cıkacaksın şükret.......

ben de ailemden uzağım. ama eskiden daha zormuş. biz yine şanslıyız, şimdi telefon, internet derken en azından seslerini duyabiliyoruz,yüzlerini görebiliyoruz.

Düğün gecesi bittiğinde,bizimkilerle vedalaşıp arabaya binerken, bir akrabam sakın arkana bakma , iyi değildir demişti. ne kadar doğru bilemem ama ben bakmamıştım.
üzülme bak ne güzel bir yuva kuracaksın, ilerde çoluk çocuk ta nasip olur inşallah, siz anne-baba olacaksınız artık. düzen bu şekilde ,ne yaparsın? Rabbim başka ayrılıklar göstermesin. Tüm sevdiklerine ve sana sağlıklı , uzun ömür versin. ayrılıklar sadece mesafede olsun, buna da şükür değil mi?

allah sağlık versin , hayırlı etsin .....

Hepinize güzel söz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ederim..Dediğiniz doğru..şükrediyorum zaten..sorunsuz bir hayat yaşıyorum çok şükür vede aynı şekilde sorunsuz bir şekilde evleniyorum..çokta mutluyum aslında...

Ama bir burukluk var içimde..sanırım buda normal bişey fisfisfis hepinizi çok seviyorum ..:asigim:

of be bihter benim de gitmeme nerden baksan 5 ay var daha ama ağlattın beni de be canım ya.
Bu ikinci ağlatman üçüncüsü olmasın bak :mymeka:
zati zor tutuyorum kendimi yeter ki bir fırsat olsun ağlayacak senağlama

Ağlamayın be size noluyo:mymeka: Siz akıl verin die yazıyorum siz benden çok ağlıyosunuznaniknanik..çok seviyorum sizi:asigim:

X