Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
savcılığın içinde suç unsuru bulunmayan bir durumda yer tesbiti yapacağını zannetmiyorum, dava açman gerekecektir. dava açılmaya değer bir durum varsa msjları saklayıp dilekçeyle başvurman gerekiyor diye biliyorum
yerini değilde hattın kime ait olduğunu tespit ederler ama sizinle bu bilgiyi paylaşırlar mı onu bilemem.
bilinmeyen numara nasıl mesaj atar onuda anlamadım, mesajların içeriği nasıl?
şöyle bırsey tanıdık değil yanı yabancı numara demek ıstedım stresden ne yapacagımı sasırdım da bıldıgınız ask mesajları senı sevıyorum falan baska bırsey yok hat tamamen kapalı sanırım gecıcı olarak servıs dısı dıyor oysa sabah msj attı
savcılığa dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.numaradan gelen msjları silmediyseniz, msj kayıtları delil olarak kullanılır.numaranın kime ait olduğunu da öğrenmiş olursunuz.