• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinmeyen numarayı savcılığa verebilir miyim?

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
arkadaslar bı numara eşime msj atıp duruyor fakat hıc aramıyor acmıyor acaba savcılıga versem yerını tesbıt ederlermıkı hıc bu durumu yasayan varmı

savcılığın içinde suç unsuru bulunmayan bir durumda yer tesbiti yapacağını zannetmiyorum, dava açman gerekecektir. dava açılmaya değer bir durum varsa msjları saklayıp dilekçeyle başvurman gerekiyor diye biliyorum

yerini değilde hattın kime ait olduğunu tespit ederler ama sizinle bu bilgiyi paylaşırlar mı onu bilemem.
bilinmeyen numara nasıl mesaj atar onuda anlamadım, mesajların içeriği nasıl?

şöyle bırsey tanıdık değil yanı yabancı numara demek ıstedım stresden ne yapacagımı sasırdım da bıldıgınız ask mesajları senı sevıyorum falan baska bırsey yok hat tamamen kapalı sanırım gecıcı olarak servıs dısı dıyor oysa sabah msj attı

savcılığa dilekçe ile şikayette bulunabilirsiniz.numaradan gelen msjları silmediyseniz, msj kayıtları delil olarak kullanılır.numaranın kime ait olduğunu da öğrenmiş olursunuz.

Back