- 10 Haziran 2017
- 733
- 1.135
- 31
-
- Konu Sahibi whitesneaker
Güvenemiyorum o uygulamalara. Bir de başkası için bilgilerimi sızdıramam. Ya normalde uyanık biri sayılırım stalk falan yapar bulurum ama bunda elimden bi şey gelmediUygulamalar vardı,get contact olabilir adı emin değilim bir bakın
Güvenli mi :)TürkCaller diye bir uygulama var numarayı yazıyorsun o numara kayıtlı olan rehberlerde ne diye kayıtlı çıkarıyor.
Ben kullanıyorum bi kötülüğünü görmedimGüvenli mi :)
Numara bul diye uyulamam var odemeli yaptirdim isterseniz bakayim daha once kime ait oldugu bazen cikiyorHerkese merhaba
Elimizde bir numara var ve kime ait olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabilirim ?
Bu arada aradık fakat sanırım artık hat kullanılmıyor. Öğrenmemiz bizim için çok önemli.
Sosyal medyaya yazdık fakat bu numara ile bir hesap kaydı vs yok. Hadi Sherlock hanımlar size ihtiyacımız var :)
Facebook'ta numarasını kaydetmişse arama çubuğuna numarayı yazarak bulabilirsiniz belki.Herkese merhaba
Elimizde bir numara var ve kime ait olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunu nasıl yapabilirim ?
Bu arada aradık fakat sanırım artık hat kullanılmıyor. Öğrenmemiz bizim için çok önemli.
Sosyal medyaya yazdık fakat bu numara ile bir hesap kaydı vs yok. Hadi Sherlock hanımlar size ihtiyacımız var :)
AppStore da çıkmıyorBen kullanıyorum bi kötülüğünü görmedim
Begüm Burhan gibi üyelere güven şeytana pabucunu ters giydirirler vallaGüvenli mi :)
Çıkmamış bu şekildeFacebook'ta numarasını kaydetmişse arama çubuğuna numarayı yazarak bulabilirsiniz belki.
Apple kullanacak kadar zengün değülüm dadlumAppStore da çıkmıyor
Ben veliler için indirdim gıcık kaptığım veliler arayınca açmıyorumBegüm Burhan gibi üyelere güven şeytana pabucunu ters giydirirler valla
kız ben kayıtlıyım ver ben bakimGüvenemiyorum o uygulamalara. Bir de başkası için bilgilerimi sızdıramam. Ya normalde uyanık biri sayılırım stalk falan yapar bulurum ama bunda elimden bi şey gelmedi