- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
Önce biraz kilo kaybedelim,sonrasında kas arttırımı için bir şeyler deneriz:)Yaaa süpersin cnm su isi abartıp sıkılasma kas arttırımı yapabilir miyiz acaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce biraz kilo kaybedelim,sonrasında kas arttırımı için bir şeyler deneriz:)Yaaa süpersin cnm su isi abartıp sıkılasma kas arttırımı yapabilir miyiz acaba :)
Çok sağol canım:)Hayırlı olsun canım yeni topiğin, çoook dinamik,eğlenceli bir topik olmuş.Okurken bile yağlarımın zevkle inanılmaz bir şekilde eriyip çooktaaannn sıvı olarak bağırsaklarıma karıştığını hissettim. Yağlarım bu aralar bedenimden ayrılıp dışarıya karışmak istiyor farkındayım : DDD Neyse artık ben de seni okuyarak yağlarımı eritirim tatlım
Çok teşekkür ederim,başarılı olacağıma inanıyorum,daha yolun çok başındayım:)yeni yaşınız ve yeni topiğiniz hayırlı olsun
inanması güç ama umarım başarılı olursunuz :)
Hoş geldiniz:)çok değişik bir konu takipteyim
Valla süpersin:)Eki Görüntüle 2141720 -200gr.'la aynen devam...
Tuğçe Işınsu'nun yöntemi
Tuğçe Işınsu'nun yöntemini bilemeyeceğim.Alıntıladığınız mesajın devamında zaten yöntemini tam da çözemediğimi yazmıştım.Herkesin bilinçaltı farklı çalıştığından ben kendimce bir şeyler deniyorum.Öyle bir yöntem yok. Bir keresinde bir programda ağzından kaçırdı. 'Ben böyle yeseydim veremezdim bu kadar kiloyu' dedi.
Onu diyorum işte. Öyle birşey olmadığı içinde boşu boşuna çözmekle uğraşmayın diyorum bende.Tuğçe Işınsu'nun yöntemini bilemeyeceğim.Alıntıladığınız mesajın devamında zaten yöntemini tam da çözemediğimi yazmıştım.Herkesin bilinçaltı farklı çalıştığından ben kendimce bir şeyler deniyorum.
:)
Yok, çözmeye uğraşmıyorum zaten:)Onu diyorum işte. Öyle birşey olmadığı içinde boşu boşuna çözmekle uğraşmayın diyorum bende.
Süper
Konunuz çok ilgimi çekti, ben de psikolojik açlıklardan dolayı kilo alımının bilinçaltı şifalandırışmasıyla düzelebileceğini düşünüyorum ama nasıl olacağı hakkında hiçbir bilgim ve fikrim yok. Siz de sadece telkinlerle, olumlamalar mı yapıyorsunuz yoksa bir alt yapı çalışması yaptını mı. Yediğiniz her lokmada o besinin bilinçaltınıza vermek istediğiniz anlamını düşünürek mi yiyorsunuz, başka bir detay yok mu.
Gerçi 2 öğün yemek de etkili olmuştur, daha önce kaç öğün yiyordunuz. Acaba 2den çok öğünlü beslenmeden 2öğünlü beslenmeye geçince metabozlizma da uyarılıp daha hızlandı mı diye düşündüm. Gerçi yemek yemek isteğiniz de kalmamış ama nasıl uygulayabilirim diye merak ettim.
Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim. Başarılarınızın devamını dilerim : )