• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçaltı ve telkinler !!

canım ben nil günün cd lerini merak etmiştim arka sayfasa kaldı sana onu sormuştum, onlarda mı böyle yani duyulmuyor mu:sm_confused:

ha pardon cnm ya:1rolleyes: evet tatlım nil gün ün cd leri de böyle o da müzik ama telkinler duyulmuyor yerimseniben

cd lerde ne var, müzik var mı, ne gibi şeyler söyleniyo vs... biraz cd nin içeriğinden bahseder misin belkide evde kendimize özel ses kaydedebiliriz

bi de cd lerde sadece rahatlatıcı bi müzik dinliyosun o kdr bişey duymuyosun onun dışında,söylenen olumlamaları işitemiyosun ama bilnçaltın hepsinin duyuyor cnmyerimseniben

arkadaşlar ben bu cdleri geçen sene keşfettim önceleri ders çalışırken uyurken vs dinledim. sonra ben farkında olmadan beynimi dikteyle meşgul edeceği ve beynimin bu sayede hep yorgun kalacağı fikrine kapıldım. bu fikir beni rahatsz etti ve bıraktım.
ayrıca uyurken dinlediğim zamanlarda telkin seslerini duyuyordum ve ve hiç yokken bende korku başladı.

ama su35in çocuklarına uyguladığı yöntemi çok tuttum.. en azından orada çocukların iradesi dışında ve annesi gibi güvenilir bi kaynaktan olumlu telkinler geliyor. bence bu çok daha faydalı ve etkili...

cd lerde ne var, müzik var mı, ne gibi şeyler söyleniyo vs... biraz cd nin içeriğinden bahseder misin belkide evde kendimize özel ses kaydedebiliriz

su sesi veya müzikler var. sen kendin kaydetmen zor çünkü özel yöntemler ve programlarla kaydediliyor. müziğin ritmine göre konuşmacı sesi alçaltıp yükseltiyor vurgularını ayarlıyor..

ha pardon cnm ya:1rolleyes: evet tatlım nil gün ün cd leri de böyle o da müzik ama telkinler duyulmuyor yerimseniben

çok ilginç, denemek lazım, aslında anladım taktikmi böyle acaba diye ama genede emin olmak istedim çok teşekkürler bilgi içina.s.

su sesi veya müzikler var. sen kendin kaydetmen zor çünkü özel yöntemler ve programlarla kaydediliyor. müziğin ritmine göre konuşmacı sesi alçaltıp yükseltiyor vurgularını ayarlıyor..

anladım canım teşekkür ederima.s.

arkadaşlar bir kaçgündür çok yoğun oldugum için ara ara girip bakmama rapmen msjlarınıza cvp yazamadım...özür:çok üzgünüm:
konuyla ilgili paylaşım fikir ve ilgilerden dolayı herkeze çok teşekkür ederim..a.s.
bu müzik dinleme olayında sürekli beyni meşgul etmek doğrumu değilmi bende merak ettim açıkcası:uhm:
bu arada chess cm en başa yazdıklarına katılmamak mümkün değil..bazı çeyler çocukluktan yerleşiyor insanın beynine malesef..

ben bu konuda çok fazla bilgiye sahip değilim bunu açıkca belirtmek isterim..bildiklerimi uyguladım ve uyguladıklarımıda paylaştım..
ben çocuklarıma telkini sürekli hergün yapıyorum artık hayatımızın bir parçası oldu diyebilirim..uykuda söylediklerime tepki verdiklerini artık çok iyi biliyorum:1rolleyes:
diğer yöntemleri bilemem ama en azından bunda hiç bir zarar görmedim aksine olumlu bir çok etkisi oldu..

kızlar, benim doktor fobim var,
iğne olurken veya doktorda muayene olurken falan bayılıyorum.
Sanırım küçükken annemin iğneden korkmasını söylediğinden beri,korkuyorum başka neden bulamıyorum çünkü,ortaokuldayken aşı sırasında bayılmıştım,o gün bu gündür bayılırım.
lütfen yardım edin.

Su35, Teşekkür ederim cevabın için canıma.s.
Şeniza.s.

kızlar, benim doktor fobim var,
iğne olurken veya doktorda muayene olurken falan bayılıyorum.
Sanırım küçükken annemin iğneden korkmasını söylediğinden beri,korkuyorum başka neden bulamıyorum çünkü,ortaokuldayken aşı sırasında bayılmıştım,o gün bu gündür bayılırım.
lütfen yardım edin.
canm piskolojik destek almayı hiç düşündünmü:uhm:
buna bende pek yabancı değilim..benm çocukken böyle bir korkum hiç yoktu çok iyi hatrlıyorum ama sonradan okuldaki arkadaşlarımın tepkilerinden etkilenerek oluşmuştu..korkuda değilde aslında ben korkmuyorum ama farklı bişey bu ..bazen kısmen yeniyorum ama tam olarak aşabilmiş değilim..
seninkisi dahda zormuş.. kuzenimde bayılır oda hala aşamadı..

insan kendi kendinede hükmedebilir ama bunda nekadar etkili olabilirsin bilemeyiz tabikide..
bu konuyla ilgili sana özelden msj atıcam..

Back