• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçaltı ve telkinler !!

çok güzel bir konu...
reklam olmasın diye yazmıyorum ama bir site var. o sitede bilinçaltı mesajların olduğu müzikler cd ler falan var.. kendine güven, suçluluk duygusu, depresyon...vs gibi sıkıntılar için öneriyorlar.. ücretsiz de indirilebiliyormuş falan... hiç böyle cdler deneyen var mı..
sanırım telkinlerin sürekliliği çok önemli yani düzenli devamlı yapılmalı dimi..
mesela ben cep telefonuma güzel bir müziğin üstüne "kendimi çok seviyorum, herşey yolunda, mutluyum...vs " gbi cümleler söyledim..hergün dinlemeye çalıştım.. sonra yine bıraktım :(
bazen ümitsizlik oluyor bazense çaba isteği..
herkese neşe diliyorum....

çok güzel bir konu...
reklam olmasın diye yazmıyorum ama bir site var. o sitede bilinçaltı mesajların olduğu müzikler cd ler falan var.. kendine güven, suçluluk duygusu, depresyon...vs gibi sıkıntılar için öneriyorlar.. ücretsiz de indirilebiliyormuş falan... hiç böyle cdler deneyen var mı..
sanırım telkinlerin sürekliliği çok önemli yani düzenli devamlı yapılmalı dimi..
mesela ben cep telefonuma güzel bir müziğin üstüne "kendimi çok seviyorum, herşey yolunda, mutluyum...vs " gbi cümleler söyledim..hergün dinlemeye çalıştım.. sonra yine bıraktım :(
bazen ümitsizlik oluyor bazense çaba isteği..
herkese neşe diliyorum....
yorumun için çok teşekkürler cnm:kedi:
sana katılıyorum insanın ruh hali herzaman bir olmuyor malesef ama aslında pozitif düşündüğümüz sürece bir çok şeyin üstesinden gelebiliyoruz buda bir gerçek.. o siteyi bana mümkünse özelden atabilirmisin??

bilinçaltı telkinlerini ben de kullanıyorum ama düzenli yapamadım şimdiye kadar,kesinlikle inanıyorum,uykuya almadan önce beyin kendiliğinden medidatif frekansa geçiyor ve telkinleri direk kaydediyor,ben nil gün ün bilinçaltı programlama cd lerini seviyorum,cd yi günde iki kez 21 gün boyunca dünlemek gerekiyomuş,bu sefer kararlıyım yapıcam :1rolleyes: ama antidepresan kullanıyorum acaba bırakıp mı yapsam bu tekniği bilemedim:uhm: su bu konuyu açtığın için çok tşkyerimseniben

bilinçaltı telkinlerini ben de kullanıyorum ama düzenli yapamadım şimdiye kadar,kesinlikle inanıyorum,uykuya almadan önce beyin kendiliğinden medidatif frekansa geçiyor ve telkinleri direk kaydediyor,ben nil gün ün bilinçaltı programlama cd lerini seviyorum,cd yi günde iki kez 21 gün boyunca dünlemek gerekiyomuş,bu sefer kararlıyım yapıcam :1rolleyes: ama antidepresan kullanıyorum acaba bırakıp mı yapsam bu tekniği bilemedim:uhm: su bu konuyu açtığın için çok tşkyerimseniben
asıl ben teşekkür ederim cnma.s. deneyimlerini burada bizimle paylaşırsan çok sevinirim..bu konuyu ilk kez duyanlar var deneyimlilerden fikirler almak isteyebilirleryerimseniben
ayrıca ben bu konuyu çokda yenide açmadım ama nedense pek ilgi göremedi:çok üzgünüm: aslında okadar önemliki anlatmak istediğim şeyler..
bilinç altındaki bir çok kusurlarda güzelliklerde bizim yaşam biçimimiz..
keşke bazı şeyleri üşenmeden uygulayabilseydik...

ben anksiyete var bayağı,içim sıkıldığnda mp3 ümden dinlerim,nil gün bir psikoterapist...böyle cd leri var,dinlediğimde rahatlıyorum gerçekten,doğa sesleri arasına gizli tonlar yerleştirilmiş,ben duyamıyorum ama bilinçaltım duyuyormuşhihoyyyt

Ben ruh sağlığım için .. bir de kendime minik bir defter aldım..içine renkli renkli güzel kalemlerle kişisel gelişimim için çok etkilendiğim cümleleri, sözleri yazıyorum ve defterin arka tarafına hep olumlamalar yazıyorum ve her defteri alışımda elime okumaya yada eklemeye çalışıyorum... ne gibi?
*kendimi olduğum gibi kabul ediyorum ve seviyorum
*kendimi güzel buluyorum
*kendime saygı duyuyorum......vs gibi
olumlamalarda hep şimdiki zaman kullanmak gerektiğini okumuştum birçok yerde...
yani bundan sonra iyi olacağım değil de.. ben iyiyim. kendimi çok iyi hissediyorum gibi...yani bir nevi beyne emir vermek onu inandırmak gibi..

21 gün olayı da muhimmiş.. yeni bir alışkanlık , huy kazanmak istiyorsak en azından 21 gün kesin sürekli tekrarlamalıymışız yani 21 gün beyin için sanırım direnç süresi...

Mesela çocukluğundan itibaren zengin olmanın kötü bir şey olduğu, zenginlerin sadece haksız para kazanarak zengin oldukları gibi yanlış bir inanca sahip birisi,zengin olmak istese bile hedeflerine ulaşamaz çünki bilinç programına yerleşmiş bu yanlış inanç virüsü,bilinçaltı bilgisayarı tarafından kabul edilmiş ve zengin olmaya yönelik fırsatlar bilinçaltı tarafından görülmemektedir. alıntıdır....

alın işte bizim önemli bi problemimiz, zengin adam, fakir kız, kötü kalpli fabrikatör baba, günümüze gelirsek, manyak işlerle uğraşan zenginler, dünyaya hükmatmeye çalışan zenginler, örümcek adam gibi mesela, son süpermen filmi gibi, "hatta lost taki widmore" zenginler hep kötü, atasözleri, "çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz" gibi, "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" kefenin cebi yok gibi, fakir ama gururlu gençim gibi züğürt tesellileri, aman sağlık olsunda para boş, dünya malı dünyada kalır lafları vs.. vs.. vs.. vs.. vs..
işte para sorunun temelleri arkadaşlar
:gitme:

su35 bu teknikleri kullanarak bi problemi nasıl çözdüğünü ve ne teknik kullandığını yazarsan memnun olurum

bi de başlık yanlış yerde sanırım kişisel gelişimde olmalıydı, oraya taşıtırsan daha çok ilgi görebilir

cd lerde ne var, müzik var mı, ne gibi şeyler söyleniyo vs... biraz cd nin içeriğinden bahseder misin belkide evde kendimize özel ses kaydedebiliriz

Kızlarrr bu cdlerrr nette varmıı indirebileceğimizz.Bilen varsa bana özell msjla atabilirmi adresia.s.

Emeğinize sağlık arkadaşım. Bende çocuklarım üzerinde deniycem. Faydalı olacagınada inanınyorum.

Kızlarrr bu cdlerrr nette varmıı indirebileceğimizz.Bilen varsa bana özell msjla atabilirmi adresia.s.

Kızlar Ritmotrans yöntemini ilk kez Türkiyeye getirip, yabancı telkinleri türkçeye çevirip bunu ses kayıtlarana dönüştüren Atakan Sönmez isimli bir arkadaştır. Site adı vermek yasaktır fakat tek tek özel mesaj atamayacağımdan bu paylaşımım mazur görülür umuyorum.

Kişisel gelişime yönelik mp3 e dönüştürülmüş bedava telkinler bu sitede mevcuttur. Telkinleri günün 24 saati dinleyebiliyorsunuz. Herkesin zevkine uygun müzik türleri var. Örneğin; türk sanat müziği, klasik müzik, su sesleri, ney sesi, new age vs. vs.
Hazırda bulunan genel telkinler var ve ücretsiz bunlar, fakat bireysel ve özel telkin istiyorsanız mesela: (Oğlumun derslerine çalışmasını istiyorum gibi) bir ücret ödemek zorundasınız.

Telkinlerde ne yapılıyor?

Siz ev işlerini yaparken, ya da TV seyrederken, ya da uyurken, kısık sesle de olsa telkinleri dinliyorsunuz. Kulağınızın duyduğu müzik, fakat beyninizin duyduğu müziğin altındaki çok kısık telkinler. Sanırım bir kaç hafta sürekli dinlemek gerekiyordu. Uzun zamandır siteye uğramadım fakat Atakan yakın arkadaşımdır. Güvenerek ziyaret edebilirsiniz. Burda olduğu gibi forumu ve müptelaları var bunun. Bilinç altıyla psikoloğa gitmeden pek çok özel sorununuzu çözmek mümkün.
Şimdiden başarılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tıff harikasın yaa,bayıldım bu siteye,çoook teşekkürler,inş işe yarar...opuyorumnanaktan

Tıff harikasın yaa,bayıldım bu siteye,çoook teşekkürler,inş işe yarar...opuyorumnanaktan

benim soruma cevap verseydin sevinirdim muzlupastaa.s.
TIFF dediğin sitedeki telkinleri indirdim ama o telkinlerde söz yok sadece müzik var bunada sesler fonda müzik daha yüksek demişler ama son ses açmama rağmen bişey duyamadım, bilmiyorum belkide telkinin böyle olması gerekiyor:sm_confused:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Rabbim herkeze şifalar versin

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Paylaşımm içinn sağollun

benim soruma cevap verseydin sevinirdim muzlupastaa.s.
TIFF dediğin sitedeki telkinleri indirdim ama o telkinlerde söz yok sadece müzik var bunada sesler fonda müzik daha yüksek demişler ama son ses açmama rağmen bişey duyamadım, bilmiyorum belkide telkinin böyle olması gerekiyor:sm_confused:

cnm o olumlu telkinler insan kulağının duyamayacağı frekansta,ama biliçaltın hepsini duyuyor ve önyargıyla yaklaşamadan kabul ediyoryerimseniben

cnm o olumlu telkinler insan kulağının duyamayacağı frekansta,ama biliçaltın hepsini duyuyor ve önyargıyla yaklaşamadan kabul ediyoryerimseniben

canım ben nil günün cd lerini merak etmiştim arka sayfasa kaldı sana onu sormuştum, onlarda mı böyle yani duyulmuyor mu:sm_confused:

tıff ım nasıl imdiricem bulamadım kiii

tatlım iyi incelersen bulursun. ay ceza alıyodum az daha uyarı geldi vallaha fisfisfis

inşallah canımcım deneyin bakalım ama istikrar şart yerimseniben

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Rabbim herkeze şifalar versin

amin canım umarım işe yarar..

Ben dinliyorum şuandaakaydirigubbakcemile4

buyrunnnnnnnnn

Back