yorumun için çok teşekkürler cnm:kedi:çok güzel bir konu...
reklam olmasın diye yazmıyorum ama bir site var. o sitede bilinçaltı mesajların olduğu müzikler cd ler falan var.. kendine güven, suçluluk duygusu, depresyon...vs gibi sıkıntılar için öneriyorlar.. ücretsiz de indirilebiliyormuş falan... hiç böyle cdler deneyen var mı..
sanırım telkinlerin sürekliliği çok önemli yani düzenli devamlı yapılmalı dimi..
mesela ben cep telefonuma güzel bir müziğin üstüne "kendimi çok seviyorum, herşey yolunda, mutluyum...vs " gbi cümleler söyledim..hergün dinlemeye çalıştım.. sonra yine bıraktım
bazen ümitsizlik oluyor bazense çaba isteği..
herkese neşe diliyorum....
asıl ben teşekkür ederim cnma.s. deneyimlerini burada bizimle paylaşırsan çok sevinirim..bu konuyu ilk kez duyanlar var deneyimlilerden fikirler almak isteyebilirleryerimsenibenbilinçaltı telkinlerini ben de kullanıyorum ama düzenli yapamadım şimdiye kadar,kesinlikle inanıyorum,uykuya almadan önce beyin kendiliğinden medidatif frekansa geçiyor ve telkinleri direk kaydediyor,ben nil gün ün bilinçaltı programlama cd lerini seviyorum,cd yi günde iki kez 21 gün boyunca dünlemek gerekiyomuş,bu sefer kararlıyım yapıcam :1rolleyes: ama antidepresan kullanıyorum acaba bırakıp mı yapsam bu tekniği bilemedim:uhm: su bu konuyu açtığın için çok tşkyerimseniben
Mesela çocukluğundan itibaren zengin olmanın kötü bir şey olduğu, zenginlerin sadece haksız para kazanarak zengin oldukları gibi yanlış bir inanca sahip birisi,zengin olmak istese bile hedeflerine ulaşamaz çünki bilinç programına yerleşmiş bu yanlış inanç virüsü,bilinçaltı bilgisayarı tarafından kabul edilmiş ve zengin olmaya yönelik fırsatlar bilinçaltı tarafından görülmemektedir. alıntıdır....
bilinçaltı telkinlerini ben de kullanıyorum ama düzenli yapamadım şimdiye kadar,kesinlikle inanıyorum,uykuya almadan önce beyin kendiliğinden medidatif frekansa geçiyor ve telkinleri direk kaydediyor,ben nil gün ün bilinçaltı programlama cd lerini seviyorum,cd yi günde iki kez 21 gün boyunca dünlemek gerekiyomuş,bu sefer kararlıyım yapıcam :1rolleyes: ama antidepresan kullanıyorum acaba bırakıp mı yapsam bu tekniği bilemedim:uhm: su bu konuyu açtığın için çok tşkyerimseniben
Kızlarrr bu cdlerrr nette varmıı indirebileceğimizz.Bilen varsa bana özell msjla atabilirmi adresia.s.
Tıff harikasın yaa,bayıldım bu siteye,çoook teşekkürler,inş işe yarar...opuyorumnanaktan
benim soruma cevap verseydin sevinirdim muzlupastaa.s.
TIFF dediğin sitedeki telkinleri indirdim ama o telkinlerde söz yok sadece müzik var bunada sesler fonda müzik daha yüksek demişler ama son ses açmama rağmen bişey duyamadım, bilmiyorum belkide telkinin böyle olması gerekiyor:sm_confused:
cnm o olumlu telkinler insan kulağının duyamayacağı frekansta,ama biliçaltın hepsini duyuyor ve önyargıyla yaklaşamadan kabul ediyoryerimseniben
tıff ım nasıl imdiricem bulamadım kiii
Tıff harikasın yaa,bayıldım bu siteye,çoook teşekkürler,inş işe yarar...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Rabbim herkeze şifalar versin
Ben dinliyorum şuandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?