İyi akşamlar kızlar iki gündür yaşadığım bu durumu size anlatmak istedim. Yanlışım olursa affola pek sağlıklı bi durumda değilim. İki ay önce bebeğimi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim. Başıma ne geldiyse doğumdan sonra geldi lohusa depresyonunu sonuna kadar yaşadım. Şöyle ki iki aydır hep günde 3 4 saat uyuyabildim. Üzerine aşırı sinir stres binince bi çare geziyorum iki aydır. Dün berbat bi gece geçirdim uykudan uyandım ve aniden nerede olduğumu unuttum tamam dedim evham yapıyorum heralde eşimi uyandırıcakken eşimin ismini unuttuğumu farkettim böyle saçma sapan bi haldeyim dünden beri sanki biri düşünme yetilerimi almış bomboş kalmışım gibi herşeyi unutuyorum düşünce kabiliyetim sıfırlanmış gibi oldu. Ben bu durumdan çok korkuyorum.Nörolojik herhangi bişey bulunmadı.Aşırı uykusuzluğa bağlı bilinç bulanıklığı yaşıyormuşum. Psikiyatri doktoru uyumam için tek seferlik bi ilaç ve antidepresan yazdı. Ama ben çok kötü durumdayım sanki akli dengem bozulmuş gibi delirmiş gibi hissediyorum herşeyi unutuyorum. İnternette araştırıyorum bu bilinç bozukluğu komaya kadar gidebilirmiş peki ben nasıl toparlarım kendimi toparlanabilirmiyim.Bu düşüncelerim çok sağlıksız gelebilir ama anksiyete rahatsızlığım var ve elim ayağıma dolanıyor şu aptal durum geçmedikce hep böyle kalıcam diye korkuyorum. Varmı böyle bir olay yaşayan lütfen rahatlamaya ihtiyacım var.