Bilinç bulanıklığı aşırı uykusuzluk

ben de 18 haftalık gebeyim,sizinle aynı şeyleri yaşıyorum,konuşma bozukluğu bile oluyor bazen, eski konunuzu bulamadım, çok endişeleniyorum, bebeğiniz bu süreçten nasıl etkilendi konu linkini atabilir misiniz

çok geçmiş olsun, yardımınıza gelecek biri yok mu,lohusalıkta bir ay annem kayınvalidem kalmıştı yanımda yoksa tek başına çok zor

Su an boyle bir sey yasamadim ama yakin zamani unutuyorum bende. 12 gunluk bebegim var ve o kadar az uyudum ki sonucta beynim bana oyunlar oynuyor. Gayet normal. Uykusuzlugun eonucu. Bebeginiz uyudugunda uyumaya calisin sizde.

Uyumalısınız.
Bende benzer birşeyi bir kayıp yaşamıştım orada yaşadım. 3 gün yaklaşık uyuyamadım Aralıksız Ağladım. Sonra bilincim gitti. Doktora götürmek istediler reddettim.
Ilaç vs de almadım.
Uyumuşum uyudun uyudun 1,5 gün Aralıksız uyumuşum Birgün sabaha karsı uyandım. Sonra da zaten yavaş yavaş kabullendim herseyi.

Size de gecmiş olsun.
Gececek emin okun.

ben de 18 haftalık gebeyim,sizinle aynı şeyleri yaşıyorum,konuşma bozukluğu bile oluyor bazen, eski konunuzu bulamadım, çok endişeleniyorum, bebeğiniz bu süreçten nasıl etkilendi konu linkini atabilir misiniz

Benim tamamen geçmesi 24 saat sürdü sadece,
Bebeğim etkilenmedi, sağlıklı bir doğum oldu çok sukur.
Eğer böyle bir endişeniz varsa kesinlikle norolojik muayeneniz yapılmalı.
Benim kısa süreli olduğu için, bulgular da o yönde olduğu için doktor pıhtı diye düşündü
Olmayabilir. Devamlılığı olmayınca görüntüleme de alınmadı.
Sizin sürekliliği varsa pıhtıda dağılmamış olabilir, küçük bir kanama olabilir, veya hic biri olmaz, yorgunluk, uykusuzluk sebepli olabilir, psikolojik olabilir, b12 eksikliği olabilir, ki kuvvetle muhtemel olan genelde budur.
Doktora gitmeniz şart.
Tek başına bir şey ifade etmez, nörolojik bulgu var mı yok mu bakılmalı
Ben de yüzün sag tarafında güçsüzlük ve vücudun sol reflekslerinde azalma vardı mesela.. ertesi gün tekrar muayene etti ayni doktor, normaldi.
Devam ediyor olsaydı mr çekilecekti.

Uykusuzluk insanı darmadağın ediyor. Ben erken Doğum sonrası bebeğimi kaybettikten sonra gece uykularım yalan oldu. Bebeğim olup emzirsem daha çok uyurdum kesin. Yaşadığım acı olayın etkisinde akşam hava kararınca içimde darlanmalar, duvarlar üzerime gelmeler, gece yattığımızda saatlerce tavana bakmalar, sabaha karşı uyuyup (o da deliksiz uyku değil) birkaç saatlik uyku ile güne devam etmeler (gündüz de uyuyamıyordum) ile 2 ay cebelleştim.

Uykusuzluk; aşırı dalgınlık, unutkanlık, odaklanamama sorunu yaratmıştı bende. Bu yaşıma kadar ocakta yemek yakmayan ben iki kez tencereyi yaktım.

Şurada daha bir 15 gündür biraz daha eskiye nazaran uyuyabiliyorum.2 ayım böyle delice geçti.
Geçici bir dönem Allah’ın izni ile sizin de geçecektir inşallah. Rabbim bebeğinizle, eşinizle huzurlu zamanlar ihsan eylesin

Size de çok geçmiş olsun. O ne değişik bir komşuymuş öyle Allah herşeyin hayırlısını versin. Dediğiniz gibi oluyor yavaş yavaş düzeliyorum. İnşallah daha da iyi olurum. Doktor kalıcı bi durum değil dedi nörolojik veya şekere tansiyona bağlı bilinç kayıpları tehlikeli olurmuş sizde ferah tutun içinizi hiçbir şey kalmamıştır İnşallah. Doktoruma dün böyle anlattığımda siz gerçekle bağlantıyı çokta koparmamışsınız öyle vakalarımız bile yavaş yavaş kendine geliyor demişti. Rabbime sığındım bende yavaş yavaş kendime gelmeyi bekliyorum Değerli yorumunuz içinde teşekkür ederim rahatladım biraz şükürler olsun

Canım açtığım konuyla alakasız ama eylül annelerinde görmüş çok dua etmiştim cennet kuşuna. Rabbim kucağına en yakın zamanda versin yavrunu cennet kuşlarını da sana şefaatci eylesin ailesinin elini bırakmasın Rabbimin yanında İnsanız bazen sabrımız azalıyor ama bir bir geçsin sıkıntılarımız Rabbim sabrımızı arttırsın hastalıklar üzüntüler mutluluklarla doldursun yerini hepimiz için

Sağol canım, Allah razı olsun
Senin de yaşadıkların geçici onu bil.
Bazen yaşadıklarımız ile tek başımıza savaşamıyoruz, destek almak bugünler için

valla bi değişik evet ruhsal problemleri var sanırım kaçtım da kendime geldim kafa olarak benim de psikolojimi bozuyordu az daha.

şey bi de uyku sırasında eğer rem uykusunda uyanılırsa anlık öyle olabiliyor. acaba siz de mi gürültülü bi yerde uyumaya çalışıyorsunuz da gece hafif seslere uyanmaya başladınız (belki çocuğu duyayım diye tetikte uyurken atıyorum araba kornasını duyup kalkıyorsunuzdur) bunlar bence anne olma endişeleriyle alakalı. bebeğiniz az daha büyüyünce kafanız da rahatlayacak bence sabredin sağlıkla büyüsün anneli babalı umarım

Bende ilk günler yaşadım ama durumum ağırlaşırken saolsun kocam bilinsizce bana
neyin var devamlı ağrım var ağrım var diyip duruyorsun ilaç iç o zaman dedıkden sonra düzeldim
biraz kendine zaman tanı al bebeğini biraz dışarı çık kafana göre birşeyler al bebeğine kendine evde takılma evde durdukça daha çok evham yapıyorsun bebek oldu diye anneler hep eve tıkılıp kalıyor böyle düşünme ben iyiyim bir şeyim yok de devamlıda araştırma yapma

Ya benimki çok tuhaf aslında iki gündür gözümü kapatıyorum 5 saniye geçiyo tam uykuya dalıcam alakasız kişiler olaylarla ilgili rüya görüyorum gözüm açık rüya görüyorum resmen en çok korkutanda bu oldu ama doktora ne dersem diyeyim bebekten dolayı oluyordur cevabını aldım nörolojide de bişey çıkmayınca

çok yorgun olduğunuz için rem e giriyorsunuz direkt rüya görüyorsunuz

inanır mısınız bilmem ben de bi dönem stresli sıkıntılı olduğum dönemde çok kabus görürdüm düş kapanı yapmıştım baya işe yaradı. güzel rüyaları yakalayıp size verdiğine inanılıyor kötüler aradan geçiyor. kabus görürseniz tekrar yenisini yapıyorsunuz.

4 aydir ikizlerime yalniz bakiyorum. 1 tanede buyuk var. Insan uykusuz kalinca gercekten kendini unutuyo. Biz careyi soyle bulduk. 2 gunde bir aksam bebekleri doyuruyorum babasi ilgileniyoken ben gidip en az 3 saat yatakodasinda karanlikta ve sessiz yerde deliksiz uyuyorum. Hatta bebekler uyanmazsa falan bu saat suresi uzuyor. Kendime anca oyle gelebiliyorum. Sizde esinizden boyle bi destek alabilirsiniz

İnan çok isterdim canım ama lojmandan dışarı adım atmak bile zorla oluyor benim için büyük oğlum aşırı huysuz küçük desen ne uyku var ne bişey eşim elinde geldiğince yardımcı oluyor o da iki gün yanımızda olsa üç gün çalışıyor. Dün ben böyle kötü olunca bekar görümcem var çalışmıyor bizi çok sever onu çağırdı umarım biraz dinlenip kendime gelebilirim. Değerli yorumun için teşekkür ederim anlatmak istediğin gibi insan eşi bile olsa yanında güçlü durmalı evlatlarımız için

Keşke öyle bi şansım olsa canım ne eşim düzenli olarak evde ne de yakınımda anne kv var. Bi şekilde düzelmeye çalışıcam

Keşke öyle bi şansım olsa canım ne eşim düzenli olarak evde ne de yakınımda anne kv var. Bi şekilde düzelmeye çalışıcam
Keske yardim alabilsen. Benimde kv annem falan yok yakinimda. Esimden medet umuyorum iste. Allah razi olsun ertesi gun ise gidiyorum demez bakar bebeklere

Keske yardim alabilsen. Benimde kv annem falan yok yakinimda. Esimden medet umuyorum iste. Allah razi olsun ertesi gun ise gidiyorum demez bakar bebeklere
Eşimde öyle çok şükür boşta olduğu zaman bebeğe de bakar evide temizler ama bir iki gün evdeyse 3 gün görevde oluyor canım geldiğinde bendende bitkin oluyor bazen kıyamıyorum. Çareyi düzelene kadar bi süre görümcemi çağırmakta bulduk. İnşallah çok daha iyi olurum. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin onların başında sağlam durabilmek içinde bizlere güç kuvvet sağlık versin.Eş bu dönemde herşey onsan medet umup yardım alabilmen çok güzel Rabbim huzurunu arttırsın

Yanınıza annenizi veya kayinvalidenizi çağırın ve biraz uyumaya çalışın. Sizsaglikli olmazsaniz bebeginize bakamazsiniz

Bi kaç seferdir de bende sizinki gibi değil de farklı bir şey yaşıyorum. Bir işi yapmışım ama hatırlamıyorum. Mesele çöpü dışarı koymam gerek diyorum. Kalkıyorum bakıyorum koymuşum ama hatırlamıyorum. 1 yaşında bebeğim var emzirirken emziğini yere attı dur alıyım diyorum bi bakıyorum emzik elinde nasıl aldı ne ara aldık o anı hatırlamıyorum. Altını açacağım bez getireceğim diye kalkayım diyorum bi bakıyorum bez koltuk üstünde. Ama nasıl diyeyim o anlar kesik kesik. Çok uykusuz kalmıyorum uyku düzenimiz var ama emdiği için gece uyanıyoruz. Gece uykumuz bölünüyor. Ben de böyle garip şeyler yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…