Bıldırcın olsaydı yerlerdi, bunu vurmuş olmak için vurmuşlarMangala atıp yemediklerine şükretmek lazım bence.
Ay evet, avlanmak bir spordu değil mi? Sanırsın hepsi Victoria Dönemi İngiliz Centilmeni. Hayvan vurarak, koşan hayvanlara para yatırarak yapılan "spor" türünü bir türlü anlayamacağım.Adamlar Kartal'a cihaz takar, isim verir, inceler, takip eder, gelişimini gözlemler, biz sınırlarımızdan içeri kuş bile girse ya öldürür ya tecavüz ederiz, böyle deyince kızıyorlar, gerçek bu maalesef.
Ne istersin kuştan, vurdunda boyun mu uzadı
Eşi avlananlar vardır mutlaka, onlardan özür dilerim ama böyle zevkine spor niyetine kuş, börtü böcek avlananlara kızıyorum, birde vurdukları hayvanların içlerini dolduruyorlar
marilyn, vallahi şu avlanma konusunu deşmek istemiyorum, gücenen çok olacak çünkü.Ay evet, avlanmak bir spordu değil mi? Sanırsın hepsi Victoria Dönemi İngiliz Centilmeni. Hayvan vurarak, koşan hayvanlara para yatırarak yapılan "spor" türünü bir türlü anlayamacağım.
Benim spor anlayışım matin üzerinde bacak indirip kaldırmak, hiç olmadı yürümek falan.
Hayır, sebep ne?marilyn, vallahi şu avlanma konusunu deşmek istemiyorum, gücenen çok olacak çünkü.
Ama elinde tüfek, avuç içi kadar kuşları, Ceylan'ları vurmuyorlar mı sinirleniyorum, vejeteryan değilim ama gidipte Ceylan vurmam, kuş yemesem ölmem, bir diğer boyutu da av köpekleri ediniyorlar, o köpekler yarı aç yarı tok kiminin elinde, kenelerden gerdanlık olmuş fukaramda, işlerine yaramayan köpekleri veriyorlar başkasına.
Vallahi acıdım Kartal'a, ki Afrika'daki hayvanların çoğunda verici olduğunu biliyorum seyrettiğim araştırma belgesellerinden, birçok Avrupa ülkesinden bilim adamları kuşların göç yollarını, orman hayvanlarının gruplarındaki hiyerarşiyi, davranışlarını, gelişimlerini incelemek için akın akın Afrika'ya gider, her yıl ölçümleri yapılır, gelişimleri takip edilir.
Millet emek verip araştırıyor biz bir fişek atıp öldürüyoruz.
Yemiyorsa adına spor diyor işte marilyn, avcılık hikayelerine yenisi eklenmiş oluyor.Hayır, sebep ne?
Kartal yahu, yeniyor mu ki? Ne yapacak yani kartal vurup? Hani bıldırcın falan olsa bir derece diyeceğim. Kartal yahu, patatesli kartal oturtma mı yapacak kendine?
Ben zaten şu avlanma olayını anlamıyorum. Ne gerek var? Her yer et bilmem ne dolu. Elinde tüfekle saatte 10 metre hızla yürümenin nesi spor olabilir?
Ben cidden bu avlanma olayını anlayamayacağım, ne gibi bir zevk veriyor olduğunu da. Bir canlıyı öldürmek nasıl spor olabilir?
Ne diyeyim, aferin. Yine dünya gündemine geldik. Gün geçmiyor zaten. Bugün de yabancı bir arkadaşım meclis kavgasını gülücükler eşliğinde facebookunda paylaşmış.Yemiyorsa adına spor diyor işte marilyn, avcılık hikayelerine yenisi eklenmiş oluyor.
Yemiyorsa adına spor diyor işte marilyn, avcılık hikayelerine yenisi eklenmiş oluyor.
Anlatanlar var, sırf zevkine öldürüp sonra hayvanın ölüsünü dolduranlarda var, epey bir önce tvde seyrettim, yaşlı biri yememiş içmemiş doldurulmuş hayvanlar toplamış kendine, balıkların gözüne de mavi boncuk koymuşşu almanların izlediği kartalı ben vurdum keh keh diye kahvede anlatıyormudur dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?