Lafla peynir gemisi yürümüyor de eşine yardım sadakadır de yapsın bi zahmet :)Benim esimde utude ustayim der ama icraat göremedim hiç, sen sansliymissin neyse ki... o konuda ben umutsuzum sıcaklarda da hiç çekilmiyor çünkü.
Ah neler diyorum da iki güzel söz bi opucukle kendimi utunun başında buluyorum. Ben rahata alıştırdım beyefendiyi kendim yapmayinca içime sinmiyorLafla peynir gemisi yürümüyor de eşine yardım sadakadır de yapsın bi zahmet :)
Aslında tam tersi olması lazım ; ) neyse sizde böyle mutlusunuz çok şey yapma : DAh neler diyorum da iki güzel söz bi opucukle kendimi utunun başında buluyorum. Ben rahata alıştırdım beyefendiyi kendim yapmayinca içime sinmiyor
@anneciğim keşke üye olsaydın da şu haberi okusaydın
Gerçi sen ki temizlik yaparken 2 kere zehirlenmiş kadın, sen ki eve yardımcı alıp evi temizlettiğim gün dahi "ne bu evin hali, ha sokak ha bura" diyen zat bu bilim insanlarına da inanmaz, annelerine ulaşmak isterdin
Yalniz o nickle bi üye varmis...
Bizde tek taraflı olmuyor ikna ile yaptırılan işler. Çok kibardır kocism bideAslında tam tersi olması lazım ; ) neyse sizde böyle mutlusunuz çok şey yapma : D
önemli olan mutlu son
aynı ben hahahahahahHehehee ben zaten hafta 1 topluyorum yatağımısabah kalkıp aceleden hazırlanıp apar topar çıkıyorum akşamda tekrar yatıcaz nasılsa diye toplamıyorum bilmeden iyi bişey yapıyormuşum demek ki
orasını karıştırmaBen anlamadım.üstü açık olunca niye toz akarları olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?