• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilim insanları uyarıyor: Sakın yatağınızı toplamayın!

Benim esimde utude ustayim der ama icraat göremedim hiç, sen sansliymissin neyse ki... o konuda ben umutsuzum sıcaklarda da hiç çekilmiyor çünkü.
Lafla peynir gemisi yürümüyor de eşine yardım sadakadır de yapsın bi zahmet :)

Lafla peynir gemisi yürümüyor de eşine yardım sadakadır de yapsın bi zahmet :)
Ah neler diyorum da iki güzel söz bi opucukle kendimi utunun başında buluyorum. Ben rahata alıştırdım beyefendiyi kendim yapmayinca içime sinmiyor:KK35:

mite lara alerjim olduğu için anlayabiliyorum ama faydası yine de yok gibi.

Ah neler diyorum da iki güzel söz bi opucukle kendimi utunun başında buluyorum. Ben rahata alıştırdım beyefendiyi kendim yapmayinca içime sinmiyor:KK35:
Aslında tam tersi olması lazım ; ) neyse sizde böyle mutlusunuz çok şey yapma : D
önemli olan mutlu son :KK200::KK19:

ay benim gibi dağınık insanların olduğunu bilmek çok güzelmiş bee:KK70::KK70:
gerçek hayattaki bütün arkadaşlarım balerina cif mübarek, öyle temizim teertipliyim ki öyle böyle değil modunda hepsi:63::63:

@anneciğim keşke üye olsaydın da şu haberi okusaydın :KK53:
Gerçi sen ki temizlik yaparken 2 kere zehirlenmiş kadın, sen ki eve yardımcı alıp evi temizlettiğim gün dahi "ne bu evin hali, ha sokak ha bura" diyen zat bu bilim insanlarına da inanmaz, annelerine ulaşmak isterdin :KK48:

A anne ? Bak yalniz degilmissin...

:/

Ben topluyorum ama yorgani yarim katliyorum sarildigim kisim acik olacak sekilde. Havalansin diye.
Toplamanin ben de iyi olmadigini duymustum. Yatagin da nefes almasinda fayda var

bende sırf eve bırı gelır görür die topluyorum hep bu mahalle baskısı
yatak neyse de şu ütüyle bulaşık makinasını yerleştirme işine bişey bulsalar ya:(

Yatakta yatarken okumayaydım iyiydi. Kıpraşamıyorum şimdi deri dökülecek diye:KK53:

Back