• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilim insanları uyarıyor: Sakın yatağınızı toplamayın!

Bence evi süpürme hakkındaki yazı çıkmalı. Ayda bir güzel kanun çıkmalı hatta :KK53:

Ayyy tekrar geçmiş olsun. Hiç öyle ozenmem valla yor
eğilmiş çarşafı yatağın arasına sokmaya çalışıyordum gergin olsun diye :) doğrulamadım yerimden.
Doktora gittim filim çekti önemli bişey yok dedi. İlaç verdi ama geçmedi hala :KK43: işe zor gidip geliyorum geçen hafta iki gün izin yaptım.

gani kapatirim üstüne o kadar..

Nevresimler devamlı yıkansa , yorgan, pike güneşlense ve hafta da bir imkan varsa büyük sulu süpürgelerle yatak süpürülse bu kadar düşünmeye gerek kalmaz.
Hazırlanana kadar camlar açılsa o yatak zaten havalanıyor.

Açık bırakılan yatak toz tutar. Daha kötü..

Yatak konusunda takintiliyim ben ilk kural kesinliklikle kalkar kalmaz çarşaflar çarpılır yataklar düzenlenir. Acaba cirpincada oluyormu ki bu yaratıklar o_O

Benim icin sakincasi yok,yasasin daginik yatak :KK45:

Benim bir bildiğim vardı zaten ondan toplamıyordum :cool:

Gideyim de bilumum sülale kadınlarına gösterteyim şu haberi :kk77:

Bu haberi bizim kız duymasın:KK69:
Çamaşırlarını bile toplamaz:KK34::KK53:

Bilim insanları uyarıyorsa madem artık toplamıyoruz yataklarımızı ohh ne güzel :KK70:

Ben toplamiyorum zaten
ayse teyze kilikli kocama da gostereyim de o da toplamasin :D

Ütü yapma konusuyla ilgili arastirmalari da bekliyoruz sabırsızlıkla.... :)

Bunu önceden biliyordum zaten. Sabah kalkınca apar topar toplamam yatağı bir sure bırakırım.en azından düzeltip bırakırım.ustunu örtmem..

Yer yatagini dusunun , uyaninca silkeleyip katlayip kaldirmak. Demek ki en sagliklisi üstelik sabah sporunu da yapmis oluyorsun

Malesef iç çamaşırı bile utulenmeli diyor uzmanlar özelliklede bayanların :p
Kendi gömleğimi zor ütülüyorum eşiminkileri çok nadir kendisi o gün giyeceğini ütülüyor canım benim onu bu yüzden sevdim : D oğluma begenmeme rağmen gömlek almamaya çalışıyorum,iç çamaşırını heralde nirvanada ütülerim.
Kısaca ütüye bilimsel çözüm istiyorum : p

Kendi gömleğimi zor ütülüyorum eşiminkileri çok nadir kendisi o gün giyeceğini ütülüyor canım benim onu bu yüzden sevdim : D oğluma begenmeme rağmen gömlek almamaya çalışıyorum,iç çamaşırını heralde nirvanada ütülerim.
Kısaca ütüye bilimsel çözüm istiyorum : p
Benim esimde utude ustayim der ama icraat göremedim hiç, sen sansliymissin neyse ki... o konuda ben umutsuzum sıcaklarda da hiç çekilmiyor çünkü.

Back