- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğilmiş çarşafı yatağın arasına sokmaya çalışıyordum gergin olsun diye :) doğrulamadım yerimden.
Doktora gittim filim çekti önemli bişey yok dedi. İlaç verdi ama geçmedi hala işe zor gidip geliyorum geçen hafta iki gün izin yaptım.
Bende ikna olmadım oğlumla tarşıyoruz halâ daha o toplamıycam diyor ben toplayacaksın :))bana uyar da bilim insanları annemi nasıl ikna eder bilemedim
Benim oğlan da bu yazıyı gösterip aklı sıra savunmaya geçti kendini
Bu haberi bizim kız duymasın
Çamaşırlarını bile toplamaz
Malesef iç çamaşırı bile utulenmeli diyor uzmanlar özelliklede bayanlarınÜtü yapma konusuyla ilgili arastirmalari da bekliyoruz sabırsızlıkla.... :)
Kendi gömleğimi zor ütülüyorum eşiminkileri çok nadir kendisi o gün giyeceğini ütülüyor canım benim onu bu yüzden sevdim : D oğluma begenmeme rağmen gömlek almamaya çalışıyorum,iç çamaşırını heralde nirvanada ütülerim.Malesef iç çamaşırı bile utulenmeli diyor uzmanlar özelliklede bayanların
Benim esimde utude ustayim der ama icraat göremedim hiç, sen sansliymissin neyse ki... o konuda ben umutsuzum sıcaklarda da hiç çekilmiyor çünkü.Kendi gömleğimi zor ütülüyorum eşiminkileri çok nadir kendisi o gün giyeceğini ütülüyor canım benim onu bu yüzden sevdim : D oğluma begenmeme rağmen gömlek almamaya çalışıyorum,iç çamaşırını heralde nirvanada ütülerim.
Kısaca ütüye bilimsel çözüm istiyorum : p