Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba sureklı adet duzensızlıgı yasıyorum ben.bazen olmuyorum bıle 2-3 ay.bebekte ıstıyoruz nasıl duzene gırer bu yaa..doktorada gıttım bısey yok dedı ....bilgisi olan varmı.????
Arkadaşlar merhaba sureklı adet duzensızlıgı yasıyorum ben.bazen olmuyorum bıle 2-3 ay.bebekte ıstıyoruz nasıl duzene gırer bu yaa..doktorada gıttım bısey yok dedı ....bilgisi olan varmı.????
Ayni seyleri yasiyorum .bi doktora gittim bise yok dedi yolladi. Baskasina gittim pco var dedi o yuzden 2-3 ayda bi adet oluyorum ve ilaclarla kotu bi durum anliorum seni bende cocuk istiorum ve olmuo pco yuzunden.suan yumurtlama donemim ama yumurtladimmi onu bile bilmiom iice umidim kalmadi Allah hayirlisini versin. Ihmal etme iice arastir
Bişey yok mu dedi bence sen başka doktora git yumurtalıklarından belki birşey görünmüyordur ama hormon değerlendirmesi yapmalıydı bence 2-3 ay adet olmamak normal değil hemen başka doktora git