• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olannnn ....???

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
Arkadaşlar merhaba sureklı adet duzensızlıgı yasıyorum ben.bazen olmuyorum bıle 2-3 ay.bebekte ıstıyoruz nasıl duzene gırer bu yaa..doktorada gıttım bısey yok dedı ....bilgisi olan varmı.????

Arkadaşlar merhaba sureklı adet duzensızlıgı yasıyorum ben.bazen olmuyorum bıle 2-3 ay.bebekte ıstıyoruz nasıl duzene gırer bu yaa..doktorada gıttım bısey yok dedı ....bilgisi olan varmı.????

Doktor ilaç verse giderdi aslında. Ilginç sorun yok demesi. Başka bir doktorada git istersen.

Ayni seyleri yasiyorum .bi doktora gittim bise yok dedi yolladi. Baskasina gittim pco var dedi o yuzden 2-3 ayda bi adet oluyorum ve ilaclarla kotu bi durum anliorum seni bende cocuk istiorum ve olmuo pco yuzunden.suan yumurtlama donemim ama yumurtladimmi onu bile bilmiom iice umidim kalmadi Allah hayirlisini versin. Ihmal etme iice arastir

2

2,3ay adet olmaaman normal degil.doktorunu degiştir sen bence iyi bi hekime git :51:

Bişey yok mu dedi bence sen başka doktora git yumurtalıklarından belki birşey görünmüyordur ama hormon değerlendirmesi yapmalıydı bence 2-3 ay adet olmamak normal değil hemen başka doktora git

Back