- 14 Şubat 2023
- 62
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi Gamzenr6323_
Dün ovülasyon testi yaptım T çizgisi hiç görünmedi . Az önce yaptım T silik şekilde belirgin oldu. Ama kasıkta ağrı ve akıntım baya var . Bugünü değerlendirmeli miyim yoksa yarını mı beklemeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tekrar test yapıcam sanırım yarın pik günü. Pik olduğu günü bi de diğer günü mü değerlendirmem lazımSilik olmasının bi önemi yok lh zaten vücutta sürekli dalgalanan bi hormon. İkisinin de koyu çizgi olması lazım yumurtlama için. Ama spermin 5 gün yaşayabildiğini düşünürsek 2 günde 1 ilişki her zaman işinize yarar tabii
Merhaba canım geçen ay kontrole gittim yumurtalarımda hiçbir sorun yok çatlayabiliyo geçen ay da çatlamıştı tutmadı . Bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım denemek istedim. 26 günde bi adet oluyorum 1 kasımda adet olmuştum bugün 11. GünYumurtalarınız çatlıyor mu? Adetinizin üzerinden kaç gün geçti? Daha önce ovülasyon testinde pik gördüyseniz eğer silik çizgi bir şey ifade etmez. Eğer daha önce hiç pik görmediyseniz ve yumurta takibi yaptırmadıysanız bir doktora görünüp yumurtalarınızın çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirebilirsiniz.
Çok silikse yarın pik olmayabilir ama devam edin tabii.Yarın tekrar test yapıcam sanırım yarın pik günü. Pik olduğu günü bi de diğer günü mü değerlendirmem lazım
Canım aslında eşimde bende sağlıkçıyız işin içindeyiz herşeyi de biliyoruz aslında ama insan bişeyleri isteyince kendine faydası olmuyo ya o durumdayım aslında. Eşiminde benimde hiçbir sorunu yok bunların sağlık kontrollerini yaptıkÇok silikse yarın pik olmayabilir ama devam edin tabii.
Pik olduğu günden itibaren peş peşe devam etmek daha iyi olur birkaç gün. Silikleştiği zaman çatlama demek, en önemli gün o aslında. Ama sperm problemi varsa ara verebilirsiniz 1 gün
Kelin ilacı olsa misali, anlayabiliyorum doğrudur hep öyle oluyor maalesef :) o zaman yumurtlamadan sonra yani pikten sonra peş peşe deneyin 3 gün kadarCanım aslında eşimde bende sağlıkçıyız işin içindeyiz herşeyi de biliyoruz aslında ama insan bişeyleri isteyince kendine faydası olmuyo ya o durumdayım aslında. Eşiminde benimde hiçbir sorunu yok bunların sağlık kontrollerini yaptık
Adetleriniz düzenli bir şekildeyse ve 26 günde bir oluyorsa muhtemelen 13. Günde yumurtlamanız oluyordur. Birkaç güne pik yakalarsınız, eğer kaçırmak istemiyorsanız ve eşinizde sperm problemi yoksa iki günde bir, pik gördükten sonra da üç gün üst üste deneyebilirsiniz.Merhaba canım geçen ay kontrole gittim yumurtalarımda hiçbir sorun yok çatlayabiliyo geçen ay da çatlamıştı tutmadı . Bu ay ilk defa ovülasyon testi aldım denemek istedim. 26 günde bi adet oluyorum 1 kasımda adet olmuştum bugün 11. Gün
Aynen öyle maalesef ki denicem güzel sonuçlar alırım inşallahKelin ilacı olsa misali, anlayabiliyorum doğrudur hep öyle oluyor maalesef :) o zaman yumurtlamadan sonra yani pikten sonra peş peşe deneyin 3 gün kadar
Bugün kasıkta ağrı ve fazlasıyla akıntım var bugünü de değerlendirmeli miyim acabaAdetleriniz düzenli bir şekildeyse ve 26 günde bir oluyorsa muhtemelen 13. Günde yumurtlamanız oluyordur. Birkaç güne pik yakalarsınız, eğer kaçırmak istemiyorsanız ve eşinizde sperm problemi yoksa iki günde bir, pik gördükten sonra da üç gün üst üste deneyebilirsiniz.
Bu gece ya da yarın çatlar canımKızlar bana da yardımcı olur musunuz nolur dün test yaptım T çizgisi C kadar eşit çıktı değerlendirdim. Bugün tekrar yaptım yine koyu gibi çıkıyor T çizgisi. Sizce çatlamış mıdır
Çok teşekkür ederim peki bugünü değerlendirmeye gerek var mı dün değerlendirmiştimBu gece ya da yarın çatlar canım
Tabii çatlama daha önemli, yumurta artık döllenmeye hazır oluyor. Bugün ve yarını değerlendirebilirsinizÇok teşekkür ederim peki bugünü değerlendirmeye gerek var mı dün değerlendirmiştim
Valla dediğim gibi eşinizde problem yoksa değerlendirebilirsiniz, biz pik olana kadar iki günde bir pik gördükten sonra üç dört gün üst üste denedik çok şükür o ay hamile kalmıştım. Üstelik eşimde şekil bozukluğu vardı ama hafif düzeydeydi gebeliğe engel olmadığı söylenmişti.Bugün kasıkta ağrı ve fazlasıyla akıntım var bugünü de değerlendirmeli miyim acaba
Eşinizde problem yoksa niye sıkıntı olsun denemekten zarar gelmez :) şöyle de bir şey var, eşinizde problem yoksa zaten beş güne kadar spermler kadın vücudunda yaşayabiliyor o yüzden doktorlar iki güne bir ilişki öneriyor. O şekilde de bir problem çıkmaz yani. Her şey ihtimaller dahilinde tabiiPerşembe ve cumayı değerlendirmiştim üst üste sıkıntı olmaz mı acaba. Kusura bakmayın pek anlamıyorum da. Bugün ve yarında olmuş olursa üst üste 4 gün ilişki oluyor
Haklısınız:) 2 günde bir dedikleri için sanırım her gün yapmak garip geldi.Eşinizde problem yoksa niye sıkıntı olsun denemekten zarar gelmez :) şöyle de bir şey var, eşinizde problem yoksa zaten beş güne kadar spermler kadın vücudunda yaşayabiliyor o yüzden doktorlar iki güne bir ilişki öneriyor. O şekilde de bir problem çıkmaz yani. Her şey ihtimaller dahilinde tabii
Çatlama zamanı olasılık yüksek, o yüzden değerlendirmek iyi olur ama çok geliyorsa gün aşırı da olur tabiiPerşembe ve cumayı değerlendirmiştim üst üste sıkıntı olmaz mı acaba. Kusura bakmayın pek anlamıyorum da. Bugün ve yarında olmuş olursa üst üste 4 gün ilişki oluyor