• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar tahmini bişey söyleyebilir mi?

ates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
38
0
86
Kocaeli
kızlar benim üst çenemde sadece öndeki iki dişim öne doğru biraz çıkık abartılacak derecede değil ama..ve ön dişlerim arasında boşluklar var ama herhangi bi diziliş bozukluğu falan yok düzgün sıralanmış yani dişlerim...güldüğümde öndeki iki dişimin ilerde olması ve dişleirmin arasında boşluk olması sebebiyle kötü görünüyo:( bu yüzden diş teli taktırmak istiyorum...sizce ne kadar sürer tedavisi aşağı yukarı ve tamamen düzelir mi???..buna benzer sorunu olup da tel tedavisi gören arkadaşlardan özellikle cevap bekliyorum..

sadece iki dişinizden şikayetçi olmanız ortodontik tedavinin süresini pek etkilemez, şöyle anlatayım ağız boşluğunda dişler bir denge halindedir, ortodontik tedavi ile ön dişler düzeltilirse arka tarafta olan dişlerinde bir miktar değişmesi gerekebilir, ya da gerekmeyebilir. örnek vermek gerekirse ön dişler geriye alındığında bu sefer örtülü kapanış 8deep bite die google a yazıp araştırabilirsiniz) denilen bir durum oluşabilir vs. vs. bu ayrıntılı muayenede daha iyi anlaşılır, her hasta farklı bir vaka sonuçta

gerekmeyeceği durumda yardımcı ortodontik tedavi teknikleri uydgulanır genellikle 6 ay kadar sürer, kapsamlı ortodontik tedavi ise 1,5-2 yıl ortalamasına sahiptir.

Back