Adetim her ay cok fazla agrili olurdu ve sancili toplamda 5 adet dolarex agri kesici icerdim 1 bucuk yillik evliyim 8 aydir cocuk istiyoruz doktora gittim gebe kalmamak icin bir problemim yok 3 aydir regli tarihimden 4 3 gun once oluyorum normalde 4 gun surer 3 aydir 2 gun suruyor bu ay da 3 gun once gordum ilk defa sancim olmadi hafif krampli agri yasadim ilac dahi icmedim 3 gun kanamam orta halli ve rengi mora kacikti istune gorme gibi bir sansim varmidir yarin hastaneye gidicem adetten sonra bel ve kasik agrisi yasadim hafif kramp batmasi ve adetim bittikten 2 gun sonra damla damla lekelenmelerim oldu ilk defa oldugu icin biraz panikledim benim durumumu yasayan varsa lutfen bilgilendirsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olanlar lütfen
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ocak 2020
- 57
- 47
- 18
- 37
Merhaba canım üstüne görme dediğinAdetim her ay cok fazla agrili olurdu ve sancili toplamda 5 adet dolarex agri kesici icerdim 1 bucuk yillik evliyim 8 aydir cocuk istiyoruz doktora gittim gebe kalmamak icin bir problemim yok 3 aydir regli tarihimden 4 3 gun once oluyorum normalde 4 gun surer 3 aydir 2 gun suruyor bu ay da 3 gun once gordum ilk defa sancim olmadi hafif krampli agri yasadim ilac dahi icmedim 3 gun kanamam orta halli ve rengi mora kacikti istune gorme gibi bir sansim varmidir yarin hastaneye gidicem adetten sonra bel ve kasik agrisi yasadim hafif kramp batmasi ve adetim bittikten 2 gun sonra damla damla lekelenmelerim oldu ilk defa oldugu icin biraz panikledim benim durumumu yasayan varsa lutfen bilgilendirsin
- 28 Ocak 2020
- 57
- 47
- 18
- 37
Açık pembe gibi küçük lekeler geliyor ve normal adet kanaması gibi olmuyorMerhaba canım üstüne görme dediğin
Yerleşme kanaması elinizi kestiğinizde akan kan gibi olur rengi hariç. Sulu olur akışkan olur. Adet kanaması pıhtılıdır çok rahat ayırt edilir. Ayrıca yerleşme kanaması kırmızı olmaz. Kahverengi veya pembe olurAçık pembe gibi küçük lekeler geliyor ve normal adet kanaması gibi olmuyor
Bildiğim pembe renk bir iki damla kan geliyor net bunu görüp aaa renge bak diyebiliyorsun o derece ayırt edici bir renk yerleşme kanaması canım.İnşallah gebesindir ya da tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evladın olurAdetim her ay cok fazla agrili olurdu ve sancili toplamda 5 adet dolarex agri kesici icerdim 1 bucuk yillik evliyim 8 aydir cocuk istiyoruz doktora gittim gebe kalmamak icin bir problemim yok 3 aydir regli tarihimden 4 3 gun once oluyorum normalde 4 gun surer 3 aydir 2 gun suruyor bu ay da 3 gun once gordum ilk defa sancim olmadi hafif krampli agri yasadim ilac dahi icmedim 3 gun kanamam orta halli ve rengi mora kacikti istune gorme gibi bir sansim varmidir yarin hastaneye gidicem adetten sonra bel ve kasik agrisi yasadim hafif kramp batmasi ve adetim bittikten 2 gun sonra damla damla lekelenmelerim oldu ilk defa oldugu icin biraz panikledim benim durumumu yasayan varsa lutfen bilgilendirsin
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Ben üstüne görme yaşadım canm adet de yakın yumurtlama olduğu icin regl ola biliyorsun ben normal regl oldum ve 3 4 gun sürer benm bittikten 1 hafta sonra gebe olduğu mu öğrenmiştim
Öyle birşey varmıymış ben adete yakında olsa hamile kalınırsa adet olmaz diye biliyordum. Ben bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra adet oldum şans tamamen bitti diye düşündüm fakat yumurtalık sancısı çekiyorum o günden beri ara ara normalde adet döneminde olmazdı
Bende bilmiyordum tesadüf eseri öğrendim adet oldum diye üzüldüm adet bitince de normal muayne icin dr gittim ve kan aldı eve döndüm sonuçlara bakınca şok olmuştum demek ki ola biliyormuş ayrıca 9 ay boyunca adet goren insanlar varÖyle birşey varmıymış ben adete yakında olsa hamile kalınırsa adet olmaz diye biliyordum. Ben bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra adet oldum şans tamamen bitti diye düşündüm fakat yumurtalık sancısı çekiyorum o günden beri ara ara normalde adet döneminde olmazdı
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Bende bilmiyordum tesadüf eseri öğrendim adet oldum diye üzüldüm adet bitince de normal muayne icin dr gittim ve kan aldı eve döndüm sonuçlara bakınca şok olmuştum demek ki ola biliyormuş ayrıca 9 ay boyunca adet goren insanlar var
Bir tanıdığımız da öyle olmuş demişti de çok olan birşey değil ya ne bileyim benim aklıma gelmedi bu işler baya karmaşık şeyler
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Evet öyle benm de aklıma gelmedi hiç
Kısmet diyoruz ya olacak ise her türlü oluyor bebeğinizi sağlıkla büyütün