• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin (^_-)

Muhabbetimsin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
115
49
13
40
Bu ayki belirtilerimden kesin hamileyim deyip evde test yaptım çıkmadı kan testi vermeye gittim 1gün sonra sonuç 0.00 çıktı, iki gün sonra adet oldum bugün adetimin 4cü günü kolay kolay hislerimde yanılmam neden sonuç böyle çıktı diye düşünüyordum kalktım tekrar gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı daha önce böyle bir şey yaşayan varmı? Adetliyim diyemi 2ci çizgi çıktı

Test bozukta olabilir çünkü kan sadece kesin sonuçtur.

kan sonucu negatifse negatiftir başka açıklaması yok
Daha öncede böyle bir şey geldi başıma, şubat ayının sonunda kesin hamile olduğumu biliyordum 6martta kan verdim o zamanda 0.00 çıktı fakat aradan 14gün geçti adetim 1gün geçikti tekrar kan verdim 17.83 çıktı kimyasalmış o fakat bugün testte ikinci çizgiyi görünce afalladım bilgi almak istedim bak teste

Bu ayki belirtilerimden kesin hamileyim deyip evde test yaptım çıkmadı kan testi vermeye gittim 1gün sonra sonuç 0.00 çıktı, iki gün sonra adet oldum bugün adetimin 4cü günü kolay kolay hislerimde yanılmam neden sonuç böyle çıktı diye düşünüyordum kalktım tekrar gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı daha önce böyle bir şey yaşayan varmı? Adetliyim diyemi 2ci çizgi çıktı
Sen kan testi var yinede adet olup hamile olan insanlar var en azından içinde kalmaz neden oldu bu demezsin

tekrar kan verin adet olup hamile olanlar var anne tarafınızda böyle bir durum varsa yaşama ihtimaliniz çok yüksek bir de testlerin resimleri varsa ekleyebilir misin bariz şekilde pozitif mi yoksa gölge gibi mi

tekrar kan verin adet olup hamile olanlar var anne tarafınızda böyle bir durum varsa yaşama ihtimaliniz çok yüksek bir de testlerin resimleri varsa ekleyebilir misin bariz şekilde pozitif mi yoksa gölge gibi mi
Annem ablama hamileyken doğum yapana kadar her ay düzenli adet görmüş, kavınvalidem de kaynıma hamileyken 4 buçuk ay adet görmüş, dün resim yükledim canım 10dk sonra baktım yok dışardayım şimdi eve gidince sana yollarım

Annem ablama hamileyken doğum yapana kadar her ay düzenli adet görmüş, kavınvalidem de kaynıma hamileyken 4 buçuk ay adet görmüş, dün resim yükledim canım 10dk sonra baktım yok dışardayım şimdi eve gidince sana yollarım
Canım bana yolladığın testlerin bazısı yumurtlama testi gebelik değil sanırım farkında olmadan lh testi yapmışsın

Ben bilmiyorum ki canım, komşum vermişti kullanırsın diye, peki adetliyken yumurtlama olurmu mu ki 2tane si çok net aynı
Koyu olması yumurtladığın anlamına gelmiyor çok az var yakında çatlayacak diyor sana koyu olup silikleştiğinde çatlamış oluyor canım sen büyük ihtimalle adetten sonra yumurtluyorsun döngün kaç gündü

Koyu olması yumurtladığın anlamına gelmiyor çok az var yakında çatlayacak diyor sana koyu olup silikleştiğinde çatlamış oluyor canım sen büyük ihtimalle adetten sonra yumurtluyorsun döngün kaç gündü
35 günde bir canım, doktorun demesine göre adetten sonraki 18ci güzel gün ama 17 günde afedersiniz şeffaf akıntıyı görüyorum

Back