merhabalar, yaklaşık 1 yıl kadar önce bir miyom ameliyatı oldum, en büyüğü 7 cm olan 8 tane miyom alındı, ameliyattan yaklaşık 6 ay kadar sonra hamile kaldım, şu anda 33 haftalık hamileyim, ameliyatı yapan doktor 2 yıl hamile kalmamamı önermişti ancak yapışıklık oluşur endişesi ile ben bu süreyi beklemedim,zira çevremde bu süreyi bekleyip şu anda oluşan yapışıklıktan dolayı bebek sahibi olamayan arkadaşlarım vardı ve onlar gibi olmaktan korktum, şimdi ameliyatı yapan doktor rahimin daha fazla büyümesi halinde yırtılmalar oluşacağı düşüncesi ile erken doğum olması gerektiği görüşünde,şu ana kadar hamileliğim ile ilgili sorun yaşamadım, bel ağrılarım dışında hiç bir sıkıntım olmadı, ama doğum tartışması acayıp canımı sıkmaya başladı, bende herkes gibi bebeğimi gelişebildiği kadar gelişmesini beklemek istiyorum, doktorun önerisi ise erken doğumaranızda miyom ameliyatı olup ardından hamile kalmış arkadaşlar varsa tecrubelerini paylaşabilirlermi, erken doğum yapmak istemiyorum, nihayetinde sezeryanla alınacak bebeğim, ameliyatı yapan doktor bebeği erken alıp küvezde bakımını öneriyor bana pek mantıklı gelmedi bu düşüncesi, tecrube edenler lütfen yaşadıklarınızı veya bilgisi olan arkadaşlar, tıpçılar, doktor arkadaşlar, hemşireler lütfen acil yardııım.....