- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
Amin canım Allah razı olsun inşallahAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsun inşallahAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Ne kadar süre nasıl içiyoruz onu canım peki adetten sonramı önce miCivanperçemi içebilirsin kuzum,enfeksiyona kistlere ve mantarlara birebir :)
Canım benim kistim vardı.Ne kadar süre nasıl içiyoruz onu canım peki adetten sonramı önce mi![]()
Bende hiç bişi yok canım benim tek kistim var ondan kurtulamıyorum bir türlü hamile kalamadımCanım benim kistim vardı.
Adetim 13 gün gecikmişti,olamıyordum. 2-3 gün civan perçemi içtim,3. Günün sonunda adet olmuştum,kistim de gitmişti. Adetine 4-5 gün kala içmeye başlayabilirsin,ne var ne yok söküyor yani. Hem enfeksiyon,mantar falan varsa onlardan da kurtulmuş olursun.
Normal yumurtalık kisti mi canım?Bende hiç bişi yok canım benim tek kistim var ondan kurtulamıyorum bir türlü hamile kalamadım
Evet bana gecici olacağını söyledi basit dedi ama iki aydr aynıNormal yumurtalık kisti mi canım?
Hormonlarına falan bakıldı mı?Evet bana gecici olacağını söyledi basit dedi ama iki aydr aynı
Vajinal muayenede gördü canım test yapmadı amaHormonlarına falan bakıldı mı?
Dediğim gibi civanperçemiyle geçti benimkisi. Normal yumurta büyüyüp kistleşmiş hatta patlamıştı,bayağı ağrı yapmıştı.
Bir test yaptır canım,bakalım büyüme gösteriyor mu göstermiyor mu? Bunlar önemli şeyler. Büyüyorsa sorun olabilir.Vajinal muayenede gördü canım test yapmadı ama
27 subatta kontrole gıdeceğim inşallah kötü bişey cıkmazzzzBir test yaptır canım,bakalım büyüme gösteriyor mu göstermiyor mu? Bunlar önemli şeyler. Büyüyorsa sorun olabilir.
Hadi hayırlısı canım. Neredensin sen? İstanbulda mısın?27 subatta kontrole gıdeceğim inşallah kötü bişey cıkmazzzz