Merhaba ebe hanım yorum yaptığınızı görünce gercek ten cok sevındım bu ay gidicem doktora ama kasıklarım yumurtlama dönemimde cok ağırdı kıst gitmemiş sanırım. Folic adında bir folik asıt verdi bana birde gebelik istediğim için... Karbonatlı suyu ne kadar nasıl içiyoruz acabaSelamlar, 2 adet kanamasından sonra gittiniz mi tekrar doktora orayı anlayamadım. Kistin ne kisti olduğu, büyüklüğü..vs önemli. Gebe kalamazsınız diye bir durum yok ama elbette gebe kalma olasılığınız biraz düşebilir. Sonuçta 2 yumurtalığınız var, birinde kist olsa hiç yumurta üretmesi diğer yumurtalığınız hala duruyor. İçinizi ferah tutun bence.
Ayrıca yumurtalık kistlerinin, hatta bir çok hastalığın sebebi genelde vücudun asit baz dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor. Karbonatlı su içmeyi deneyebilirsiniz. Çevremdeki bir kaç insana çocuğu olmaz teşhisi konuldu, karbonat kürü yaptıktan sonra kistten eser kalmadı :)
Bu ay gıdıcem ama hormon testi bile yapmadı bana korkuyorumSelamlar, 2 adet kanamasından sonra gittiniz mi tekrar doktora orayı anlayamadım. Kistin ne kisti olduğu, büyüklüğü..vs önemli. Gebe kalamazsınız diye bir durum yok ama elbette gebe kalma olasılığınız biraz düşebilir. Sonuçta 2 yumurtalığınız var, birinde kist olsa hiç yumurta üretmesi diğer yumurtalığınız hala duruyor. İçinizi ferah tutun bence.
Ayrıca yumurtalık kistlerinin, hatta bir çok hastalığın sebebi genelde vücudun asit baz dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor. Karbonatlı su içmeyi deneyebilirsiniz. Çevremdeki bir kaç insana çocuğu olmaz teşhisi konuldu, karbonat kürü yaptıktan sonra kistten eser kalmadı :)
Bu ay gıdıcem ama hormon testi bile yapmadı bana korkuyorum
TSK ederim inşallah iie yarar beebek istıorummmmKorkulacak bir durum olsaydı eminim doktorunux daha sıkı bir takibe alırdı siziGönlünüzü ferah tutmalısınız. Baktınız bu kontrolde içinize sinmedi en kötü doktorunuzu değiştirisiniz.
Karbonat kürü de şu şekilde uygulanıyor. Sabahları aç karnına 1 tepemele çay kaşığı karbonatı sıcak suda eritip içiyorsunuz. Karbonatın eczaneden alınması önemli, marketten aldığımız sofra karbonatı yeterli saflığa sahip olamayabiliyor. Bir de tansiyon yüksekliği sıkıntınız varsa erittiğiniz karbonatı gün içine bölerek tüketebilirsinizBir deneyin bu kürü belki gittiğinizde kistiniz küçülmüş hatta kaybolmuş olabilir
Merhabalar. Adet bitiminden 2 gün sonra sol kasığımda alt karına doğru olan adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Dr ultrasonla baktı birşey yok dedi. 2 yıldır Her ay ben bu ağrıları çekiyorum. 4/5 gün sürüyor. Neden olabilir acabaSelamlar, 2 adet kanamasından sonra gittiniz mi tekrar doktora orayı anlayamadım. Kistin ne kisti olduğu, büyüklüğü..vs önemli. Gebe kalamazsınız diye bir durum yok ama elbette gebe kalma olasılığınız biraz düşebilir. Sonuçta 2 yumurtalığınız var, birinde kist olsa hiç yumurta üretmesi diğer yumurtalığınız hala duruyor. İçinizi ferah tutun bence.
Soğan kürünü çok uzun kullanmayın rahim duvarını inceltir uzun süreli kullanımlar . Sanırım tekrar gitmediniz . Belki vücudunuz adetle atmıştır atmamissa da bakar bi adet söktürücü verir çünkü onlar da temizliyor ya da hayıt otu çayını yapın veya onun konsantresi olan Agnucaston hap var bitkisel o da temizliyor ben hapını denedim çünkü o dönem incir kürü ve havuç kürü de uyguluyordum. Geçmiş olsunMerhaba hanımlar... Öncelikle herkese şifa dilerim. Benim iki bucuk yasında bir oğlum var yaklaşık bir yıldır korunmadan çocuk istıoruz hiç ilaçla korunmadım zaten doktora gttım bana basit kistim olduğunu iki adet sonrası kontrole gelmemi söyledi fakat tam bilgi vermedi hamile kalmak istıyorum soğan suyunu bıle denedim ama sanki kistim duruor bilgisi olan varmı ??
Merhabalar. Adet bitiminden 2 gün sonra sol kasığımda alt karına doğru olan adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Dr ultrasonla baktı birşey yok dedi. 2 yıldır Her ay ben bu ağrıları çekiyorum. 4/5 gün sürüyor. Neden olabilir acaba
Bu ay gidicem ama cok ağrım oluyor hamileymiş gibi batma lar oluyor...Soğan kürünü çok uzun kullanmayın rahim duvarını inceltir uzun süreli kullanımlar . Sanırım tekrar gitmediniz . Belki vücudunuz adetle atmıştır atmamissa da bakar bi adet söktürücü verir çünkü onlar da temizliyor ya da hayıt otu çayını yapın veya onun konsantresi olan Agnucaston hap var bitkisel o da temizliyor ben hapını denedim çünkü o dönem incir kürü ve havuç kürü de uyguluyordum. Geçmiş olsun
Bende ne kist ne başka bişey hiç bişey yokken 3 ay batma oldu son ay hamileydimBu ay gidicem ama cok ağrım oluyor hamileymiş gibi batma lar oluyor...
Teşekkür ediyorum. Yumurtlama dönemi ağrılarıdır bazıları söylüyor acaba yumurtlama döneminde böyle bir durum olabilir mi?SelamlarNeden olduğunu bilmiyorum, bu ve benzer durumlar kadınlarda görülebiliyor. Bir sebebi olabileceği gibi bilinmeyen bir sebepten de olabilir. Doktorunuz ultrasonla baktığında negatif birşey görseyde söylerdi. O yüzden içinizi ferah tutun
Teşekkür ediyorum. Yumurtlama dönemi ağrılarıdır bazıları söylüyor acaba yumurtlama döneminde böyle bir durum olabilir mi?
Bende de kist var dendi ilişkidede ağrım oluyordu bu ay ağrım yok oldu sanki soğan suyu içmiştim acaba kistim düşmüş gebe kalmıs olabilir miyimBende ne kist ne başka bişey hiç bişey yokken 3 ay batma oldu son ay hamileydim
Olabilir tabi bat günü ne zaman0
Bende de kist var dendi ilişkidede ağrım oluyordu bu ay ağrım yok oldu sanki soğan suyu içmiştim acaba kistim düşmüş gebe kalmıs olabilir miyim
Bat şubat 21 canımOlabilir tabi bat günü ne zaman
Yumurtaniz 4 gün önce çatlamış öyleyse ve şuan yolda yani eğer dollenmisse rahme tutunmaya çalışacak 10 gün var bata şuan gebelik için birşeyler söylemek çok erken olur. İnşallah meleginiz sizinledirBat şubat 21 canım
İnşaaalllaahhh canım bir yıldır beklıyorum Allah yardımcımız olsunYumurtaniz 4 gün önce çatlamış öyleyse ve şuan yolda yani eğer dollenmisse rahme tutunmaya çalışacak 10 gün var bata şuan gebelik için birşeyler söylemek çok erken olur. İnşallah meleginiz sizinledir
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesinİnşaaalllaahhh canım bir yıldır beklıyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?