bilgisi olan varmı arkadaşlar?

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
herkese merhaba.yaklaşık 1.5 yıllık evliyim.evliliğimin 11.ayı gebe kaldım ve 4 haftalık düşük yaptım.hiç bir müdahale olmadı.adetle düşük oldu.4-5 kez muayene oldum hiçbir sorun olmadığını söylediler.düşük yapalı 5 ay oldu.gebe kalmak istiyorum ve eşim ilk kez doktora görünecek.fakat hangi bölüme gitmemiz gerek.kadın doğum doktoruna mı ürolojiye mi?berabermi gitmemiz gerekiyor hiç bir bilgim yok bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz.teşekürler...

canım erkeklere üroloji bakıyor
tşk.fakat ürolojideki sonuçlarla kadın doğuma mı gitmemiz gerek acaba üroloji zaten sonuçları söyleyecek te ayrıca bende kadın doğuma gidip değerleri göstermem gerek mi benim sonuçlarla beraber?veya benim sonuçlarımı eşim üroloji doktoruna gidince 2 sonucu hangi doktorun görmesi gerekli buradada kafam karıştı?

erkegın kadın dogumla ılgısı yok kı cnım
sonucları kadın doguma gostermenıze gerek yok
senın sonuclarını da esın gotürmesin ..ikisi farklı farklı seyler..

sen gittin mi doktora??

bence şöyle yapmalısınız sen bir kadın doğum uzmanı ile konuşmalısın (daha rahat olursun) o sizi yönlendirir zaten...bir de hangi doktora giderseniz gidin sorununuzu anlattığınızda nasıl davranmanız gerektiğini ne yapmanız gerektiğini söylerler ona göre hareket edersiniz.... başlayınca gerisi gelir doğru cevapları doktorlarınıza danışarak bulabilirsiniz

evet 4-5 kez muayene oldum ultrasyon ve diğer testler muayene v.s hiçbir sorunun olmadığını doktorum söyledi.ama eşim hiç görünmedi.zaten bir düşüğüm oldu.sadece içimiz rahat etsin diye eşimde görünecek.sorun olsa gebe kalmazdım diye düşünüyorum.eşim ve benden yana.ama inşallah allahın izniyle 1 sorun çıkmaz.

oyle düşünme bence cunku kalıtesız spermler dusuge neden olur..
bır kere hamıle kaldım srun yok deme bence ıkınızde mutlaka gorunun..
hayırlsını verdın Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…