bilgisi olan varmı acaba

Telefonu TR'den aldıysa burayı bir arayın bence ya da bir telefoncuyu arayın bilgi verirler neticede teşhir amaçlı telefonlar hemen önlerinde duruyor bakıp cevap vermeleri 2 dakikalarını almaz. google'dan kullandığınız operatörün örneğin turkcell bayisinin numarasını al en yakınında kim varsa işte, arayıp kesin bilgi alabilirsin. hatta şöyle de diyebilirsin, birinin telefonumu karıştırdığından şüphe duyuyorum safari de facebook var normalde bu yüklü oluyo muydu yoksa yüklenmeden mi geliyor diyerek sorarsan kesin yardımcı olmaya çalışırlar. ona göre telefonumu izinsiz olarak birinin kullandığını tespit edicem vs dersin :KK66:
arkadaşım kendiliğinden de yüklü olabilirmiş bunu arayıp öğrenmiştim teknik servisten biliyosun ama asıl sebebini bulduk onun imac i var telefonu aldığı ilk gün ıcloudla birbirine baglamış rehberi aktarmak için tabi bu arada diğer şeylerde paylaşılmış safari falan ne varsa paylaşılmış ordaki safari buraya geçmiş yani bu olay bana baya pahalıya patladı ama olsun içim rahatladı teşekkür ederim ilgin için :)

arkadaşım kendiliğinden de yüklü olabilirmiş bunu arayıp öğrenmiştim teknik servisten biliyosun ama asıl sebebini bulduk onun imac i var telefonu aldığı ilk gün ıcloudla birbirine baglamış rehberi aktarmak için tabi bu arada diğer şeylerde paylaşılmış safari falan ne varsa paylaşılmış ordaki safari buraya geçmiş yani bu olay bana baya pahalıya patladı ama olsun içim rahatladı teşekkür ederim ilgin için :)
Konuyu unutmuşum bile :))) zaten ikimiz yazışmışız sadece :))) Olayı çözmene sevindim. Allah başka dert vermesin :nazar::nazar::nazar::KK36:

X