• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mı

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
26
Merhaba internette araştırırken denk geldim bı kaç bişey sormak istiyorum çörek otu ve bal karışımını ve 3 yak diye birşey varmış beline sarıyormuşsn yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş bunları duyan ya da bilgisi olan var mı ? Birde beralife aromatik yağlardan pko setini kullanipta hamile kalan var mı

Doktor kontrolünde misiniz? Pko için soğan küründen herkes çok memnun. Bende yok ama hemen hemen herkes çok memnun burda. Bele sarmalı bişey de duymadım hiç.

Doktor kontrolünde misiniz? Pko için soğan küründen herkes çok memnun. Bende yok ama hemen hemen herkes çok memnun burda. Bele sarmalı bişey de duymadım hiç.
Hayır bıraktım aşılama tutmayınca soğan kürünü denedim 1 kere kimisi 6 ay arayla içilecek dediği için daha denemedim

Nasıl yapılıyor ne kadar kullanmam gerekiyor bilgi verir misiniz 🤗
10 yemek kaşığı bal
10 cay kaşığı tarçın
12 tatli kaşığı çörekotu
Hepsini karistir zaten macun gibi oluyor.adetin ikinci gunu sabah aksam 1er tatli kaşıgi ye çörekotlarini ağzında çiğne iyice daha iyi olur. 10 gun kullanip bırakıyorsun canim bu kadar. Sifa olur inşallah

Back