- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 34
- Konu Sahibi dutturudunya
-
Hiper tansiyon en ust sinirda cikmis 17 cok tehlikeli. Acil doktora gitsinEşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da
Eşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da
Ne sarımsak ne ayran hiçbirini yemesin doktora gitsin onların aslında çok etkisi yok,annemde de tansiyon sorunu çıktı,18-19 lara çıktı önce takibe aldılar hergün düzenli ölçtürdü,sonuç yüksek çıkınca ilaç verdiler şimdi ilaç kullanıyor ilaçla düştü.Eşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da
Katılıyorum bir tanıdığım tansiyonu düşünce bayılmış hastanede yattı oda sanırım ya 4 tü ya 3 tü öyle söylemişti.17 tansiyonda sarmısak falan olmaz, acilen doktora gidin, vakit kaybetmeyin
Bu arada dipnot olsun, sarmısak, limon vs... tarzı tansiyon düşürmek için kullanılan besinlerin hiç bir anlamı yoktur, en fazla 1 birim düşürebilirler tansiyonu, lütfen bu gibi durumlarda bir kardiyoloğa görünün, şununla düşer bununla çıkar işlerine girmeyin, tansiyon şaka bir şey değil
bu arada 17/4 mantıklı değil, küçük tansiyon 6 nın altına düştüğüne komaya giriyor insanlar. 17 ye 4 olmaz yani
17 tansiyonda sarmısak falan olmaz, acilen doktora gidin, vakit kaybetmeyin
Bu arada dipnot olsun, sarmısak, limon vs... tarzı tansiyon düşürmek için kullanılan besinlerin hiç bir anlamı yoktur, en fazla 1 birim düşürebilirler tansiyonu, lütfen bu gibi durumlarda bir kardiyoloğa görünün, şununla düşer bununla çıkar işlerine girmeyin, tansiyon şaka bir şey değil
bu arada 17/4 mantıklı değil, küçük tansiyon 6 nın altına düştüğüne komaya giriyor insanlar. 17 ye 4 olmaz yani
ama o da insanın kendiyle alakalı. genel bir normali olsa da tansiyonun herkesin kendi normal tansiyonu farklı.
7 5 tansiyonla yaşıyorum benim normalim bu.
belki adamın tansiyon değerleri düşüktür normalde de. büyük çıktığından sorun yaşıyordur.
ve tabiki katılıyorum doktora görünmeli mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?