How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bilgisi olan var mı yardımcı olun lütfen:(

dutturudunya

B.K:88.9 G.K:62.3 H.K:60
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
407
537
23
34
Eşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da:(

ideal tansiyon 12/8 tansiyonu yüksek yani. düşürmek için çeşitli yöntemler var nette. devamlı oluyorsa bi doktora görünsün. başka bişey de olabilir.

17/4 normal mi değil mi bilemem hekim değilim ama acilen en yakın sağlık kuruluşuna başvursun, evde yedikleri yemedikleriyle olmaz belki ilaç başlanmasını gerektiren bir durum olabilir iyice kontrol edilsin. Tansiyon falan diye kendinizce tanı koymayın. Geçmiş olsun.

Eşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da:KK43:
Hiper tansiyon en ust sinirda cikmis 17 cok tehlikeli. Acil doktora gitsin

Tansiyonu normal degil kucuk tanisyon cok düsük büyükte normalin üstünde . Tansiyon olabilir vertigo olabilir doktpra gitmesinde fayda var

Haklısınız teşekkür ederim.Şuan çıkmış işten hastaneye gidiyormuş.Tekrar teşekkürler

Yüksek tansiyon..
Tuzlu ayran falan vermeyin daha çok çıkar.
Doktora gitmeli düşürecek dengeleyecek bir ilaç verir..

doktora görünsün ertelemesin. vertigoda olabilir hipertansiyonda en iyisi doktor.

Eşim 2 gündür ara ara başının sallandığını söylüyor.Dengesini kaybeder tarzdaymış.İşyerinde tansiyonunu ölçtürmüş 17/4 çıkmış.Bu değer normal mi?Eğer değilse tuzlu sarımsaklı ne yemesi gerekiyor?Pek anlamıyorum da:KK43:

17 tansiyonda sarmısak falan olmaz, acilen doktora gidin, vakit kaybetmeyin
Bu arada dipnot olsun, sarmısak, limon vs... tarzı tansiyon düşürmek için kullanılan besinlerin hiç bir anlamı yoktur, en fazla 1 birim düşürebilirler tansiyonu, lütfen bu gibi durumlarda bir kardiyoloğa görünün, şununla düşer bununla çıkar işlerine girmeyin, tansiyon şaka bir şey değil
bu arada 17/4 mantıklı değil, küçük tansiyon 6 nın altına düştüğüne komaya giriyor insanlar. 17 ye 4 olmaz yani

Ne sarımsak ne ayran hiçbirini yemesin doktora gitsin onların aslında çok etkisi yok,annemde de tansiyon sorunu çıktı,18-19 lara çıktı önce takibe aldılar hergün düzenli ölçtürdü,sonuç yüksek çıkınca ilaç verdiler şimdi ilaç kullanıyor ilaçla düştü.

Bu arada dipnot olsun, sarmısak, limon vs... tarzı tansiyon düşürmek için kullanılan besinlerin hiç bir anlamı yoktur, en fazla 1 birim düşürebilirler tansiyonu, lütfen bu gibi durumlarda bir kardiyoloğa görünün, şununla düşer bununla çıkar işlerine girmeyin, tansiyon şaka bir şey değil
bu arada 17/4 mantıklı değil, küçük tansiyon 6 nın altına düştüğüne komaya giriyor insanlar. 17 ye 4 olmaz yani
Katılıyorum bir tanıdığım tansiyonu düşünce bayılmış hastanede yattı oda sanırım ya 4 tü ya 3 tü öyle söylemişti.

ama o da insanın kendiyle alakalı. genel bir normali olsa da tansiyonun herkesin kendi normal tansiyonu farklı.
7 5 tansiyonla yaşıyorum benim normalim bu.
belki adamın tansiyon değerleri düşüktür normalde de. büyük çıktığından sorun yaşıyordur.
ve tabiki katılıyorum doktora görünmeli mutlaka.

ama o da insanın kendiyle alakalı. genel bir normali olsa da tansiyonun herkesin kendi normal tansiyonu farklı.
7 5 tansiyonla yaşıyorum benim normalim bu.
belki adamın tansiyon değerleri düşüktür normalde de. büyük çıktığından sorun yaşıyordur.
ve tabiki katılıyorum doktora görünmeli mutlaka.

Vücudun normali ayrı bir değer ancak büyük 17 ye çıkıp küçük 4 te kalmaz, yani biri çıkınca diğeri sabit kalmıyor o yüzden söyledim

Küçük tansiyon çok düşük ki kalp tansiyonudur. Büyük de çok yüksek. Dr.a görünsün mutlaka. İki değerde normal değil. İlaç vs verirse mutlaka ihmal etmeden düzenli kullansın. Çok geçmiş olsun.

büyük olan yuksek
kucuk olan tansıyon düşük çıkmış , bir hast gidip 24 saat kalan tansiyon aletı takacaklar ve kontrol edecekler

büyük ihtimalle hap verirler
çok geçmiş olsun

Back