- 20 Ağustos 2023
- 1.631
- 717
- 28
-
- Konu Sahibi sevgiiinur
Sarı akıntı enfeksiyon veya mantar diye biliyorum ama bende de yumurtalamadan önce ve 10 gündür devam eden Kasık ağrısı var akıntım da affedersiniz bazen şeffaf bazen de süt gibi ama yoğun kıvamlı 3 gün sonra adet günüm umarım vardır birşeyler belkide hissetmek istedigimiz için hissediyoruzKızlar yumurtlamamın 9. Günündeyim ve gecikmeyi beklemedeyim. Yukarda yazdığım gibi akıntı oldu kokusuz internetten baktım enfeksiyon mantar vs yazılmış ama yumurtladıgım sol kasıgımda o günden beri sızı ağrı şeklimde oluyor bazen ara ara kramp. Gebelik düşüncesi geçiyor ama bu enfeksiyon aklımı çok karıştırdı bu durumu yaşayan var mı aranızda
Sarı akıntı enfeksiyon veya mantar diye biliyorum ama bende de yumurtalamadan önce ve 10 gündür devam eden Kasık ağrısı var akıntım da affedersiniz bazen şeffaf bazen de süt gibi ama yoğun kıvamlı 3 gün sonra adet günüm umarım vardır birşeyler belkide hissetmek istedigimiz için hissediyoruzinşallah yakın zamanda güzel haberler alırız
Bende öyle düşündüm hissetmek istediğim için mi böyle yoruyorum diye deSarı akıntı enfeksiyon veya mantar diye biliyorum ama bende de yumurtalamadan önce ve 10 gündür devam eden Kasık ağrısı var akıntım da affedersiniz bazen şeffaf bazen de süt gibi ama yoğun kıvamlı 3 gün sonra adet günüm umarım vardır birşeyler belkide hissetmek istedigimiz için hissediyoruzinşallah yakın zamanda güzel haberler alırız
Hayırlısıyla nasip olsun diyelimBende öyle düşündüm hissetmek istediğim için mi böyle yoruyorum diye debakalım inşAllah hayırlısı olur hepimizin hakkında
Hafif sarıydı canım tam darı değil 1 kere peçeteye geldi , yok öyle bişeyim olmadıhafif sarı-krem rengi tonsa normaldir. ama bildiğimiz sarıysa enfeksiyon. bir de idrar sırasında veya ilişki sonrası yanma eşlik ediyorsa kesin enfeksiyon.
Aynı belirtileri yaşıyorum ve 3 gün var umarım güzel haberler alırız ama sancılarım adet sancılarımla aynıSarı akıntı enfeksiyon veya mantar diye biliyorum ama bende de yumurtalamadan önce ve 10 gündür devam eden Kasık ağrısı var akıntım da affedersiniz bazen şeffaf bazen de süt gibi ama yoğun kıvamlı 3 gün sonra adet günüm umarım vardır birşeyler belkide hissetmek istedigimiz için hissediyoruzinşallah yakın zamanda güzel haberler alırız
Benim 5Aynı belirtileri yaşıyorum ve 3 gün var umarım güzel haberler alırız ama sancılarım adet sancılarımla aynı
Haberleşelim inşallahAynı belirtileri yaşıyorum ve 3 gün var umarım güzel haberler alırız ama sancılarım adet sancılarımla aynı
Tamam canım hayırlı haberlere inşAllah ilk senHaberleşelim inşallah
Benim hiç umudum yok o bi kere negatifi görünceTamam canım hayırlı haberlere inşAllah ilk sen
Bende valla bide ovulasyon testini ilk kez denedim daha çok beklentiye girdimGönlümüzce olsun herşey inşAllah 3 gün önce negatif çıktı bi daha yapmadım adet günümü bekliyorum
Ayyy inşAllahhhh çok çok aminherşey gönlümüzce olsun inşAllah miniklerimizin haberini birbirimize verelim
Pozitife döner inşAllaahahhhhBenim hiç umudum yok o bi kere negatifi görünce
Aahh bi durabilsek bende dün yaptım negatif çıkacağını bile bile yaptım ama moral bozmak istemiyorum olmazsa da diğer aylar var önce kafamızın rahat olması ama düşün düşünGönlümüzce olsun herşey inşAllah 3 gün önce negatif çıktı bi daha yapmadım adet günümü bekliyorum
Bende ilk kez denedim ve doktorum da olumlu konuştu inşAlalh hayırlısı olur hakkımızdaBende valla bide ovulasyon testini ilk kez denedim daha çok beklentiye girdim
İnşallah inşallahPozitife döner inşAllaahahhhh
Aynen benimkide olumlu konuştu özellikle tavsiye etti öyle olunca beklenti daha da çok artıyor işteBende ilk kez denedim ve doktorum da olumlu konuştu inşAlalh hayırlısı olur hakkımızdabeklemekten başka çaremiz yok