• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan öğretmen arkadaşlar...

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
merhaba sevgili öğretmenler;
ben bu yıl inşallah kpss ye giricem. aynı zamanda benim en büyük hayalim olan dilden ygs-lys sınavlarına giricem. eğer atamam olur ve üniversiteyi de kazanırsam herhangi bir idari problem olur mu? yasal olarak bir problemle karşılaşır mıyım?

Sen tekrar üniversite okuyacaksın anladığım kadarıyla. Bulunduğun şehirde olursa daha kolay okursun. Ders saatlerini etkilemedikçe idareden sorun olmaz..

ben birkaç defa kulaktan dolma bilgilerle olumsuz şeyler duydum. tabi üzüldüm.en doğrusunu da çalışan öğretmenlerde alabileceğimi düşündüm. teşekkür ederim:46:

kpss yi kazanır da atanırsan ya ikinci öğretim de okuyabilirsin.ya da tandığın kurum kyk filan gibi bi yer olursa gece nöbete kalır,gündüz okuluna gidersin.mümkün yani.

ben aslında bunları düşündüm. çok araştırdım. bölüm, üniversite ve 2. öğretim gibi konuları. 2. öğretim olduğu için zamanla ilgili bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum. sadece bu konu kafamı kurcalıyor.

Back