- 19 Mayıs 2016
- 9
- 4
- 1
Merhaba herkese :) Bende diş teli takmak için dişlerimle ilgili bayadır bir işlem görüyorum şuan üst çenem dar olduğu için damaklık gibi bir şey takıldı ama tam öylede denemez demir bir şey ve onu anahtarlıkla günde 2 kere çeviriyoruz. Doktor anneme nasıl yapılacağınıda gösterdi dün sabahtan itibaren yapmaya başladık, ben anahtarlıkla çevrildiğinde hissediyorum o şeyin hareket ettiğini o zaman doğru yaptığımızı anlıyorum annem bir zarar gelmesin diye bana her seferinde yavaş bir şekilde yapıyor hatta bazen tam olarak çeviremediği için 2. defa sokup tamamlıyor ama böyle oluncada ben çevirebilip çeviremedi mi anlayamıyorum benim sormak istediğim ben illa o şeyi çevirdiklerinde hissetmem veya dişlerimde bir sıkışma hissetmem gerekiyor mu ve bu şeyi doğru yaptığımızı nasıl anlarız her çevirmede bir delik açılıyormuş tekrar yani doğru yaptıysak her seferinde bir delik mi açılıyor? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın aslında kolay bir şey ama annem çok tereddütte kalıyor yaparken lütfen yardımcı olur musunuz