Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.
Asıl o annenin tedaviye ihtiyacı var. Tekrar ararsa ben bir avukatla konuştum.Şimdi savcılığa gidiyorum tüm bu yaptıklarını yazıp şikayetçi olacağım diyeceksin.Korkma dik dur karşısında.Bu arada nerede kalacağını vb kendi geleceğini düşün yanlış iş yanlış kişilere bulaşma.Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.
hönk:) diyesim geldi kuzum kusura bakmayınE ne güzel tehdit de etmiş sizi. Reddi miras davası açın ve tazminat talep edin.
Çok detaylı bilgim yok ama şundan eminim amcan babaannemin vasiliğini almak istiyordu 70 taşında kadındı olmadı aklı yetiyordu her şeye diye rapor çıkmadı öyle psikolojik sorunların var diye depresyondasın diye kimseye vasilik verilmezMerhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.
hönk:) diyesim geldi kuzum kusura bakmayın
reddi miras anne baba vefat edildikten sonra yapılabiliyor sadece
onlar ancak red edebiliyorlarhonk diyebilirsin tatlım bisey demek istedim ama neydi hani evlatlıktan çıkabiliyoruz ya o neydi
Yanlış yazdığımı farkettim ama düzenleme vakti geçmişti