Bilgisi olan lütfen bana yardım etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek365

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
15
4
26
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.

Vasilik oyle canim istedi cikardim degil. Hastanede 6-7 doktora gidip ciddi raporlar alinmasi gerekiyor. Senin durumunda en kritik doktor psikiatrist. Psikiatriste her seyi sakin sakin ama durustce anlat. Kendi kendini idame ettirebilecegini ailenin sana zarar verdigini acikla. Zaten bunlara birakmaz seni. Hatta polise sikayetci olmani bile destekler. Ama guclu durman lazim.

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere önceki açtığım konudan ailemin yaptıklarından evden gittim ama ailem rahat durmuyor. Annem antidepresan kullandığım için bana deli muamelesi yapıyo etrafa ise öyle anlatıyor bana şimdi mesaj attı senin vasiligini alacağım dava açacağım akıl sagligin olmadigina dair seni zorla getireceğim diyor. Arkadaşlar 26 yaşındayım ailemin bana yaptıgi şeylerden depresyon tanısı ile antidepresan içiyorum tek suçum bu. Vasilik olur mu çok korkuyorum zorla tekrar o eve gitmek istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmı annem beni bununla tehtit ediyor şuanda.

Akıl sağlığı yetersizliği sebebiyle vasilik almak öyle kolay değil. Depresyon tanısı da hayatını idame ettiremez tanımına girmiyor zaten. Anneniz sağdan soldan duyduklarıyla sallamış korkmayın. Doktorunuz bu konu ile ilgili daha bilgilidir ona da akıl danışın.

Depresyon sebebiyle vasi atanan yetişkin hiç duymadım hayatımda. Kendinize veya çevrenize zarar oluşturmadan hayatınızı idame ettirebiliyorsanız hiçbir şey yapamaz.

Asıl o annenin tedaviye ihtiyacı var. Tekrar ararsa ben bir avukatla konuştum.Şimdi savcılığa gidiyorum tüm bu yaptıklarını yazıp şikayetçi olacağım diyeceksin.Korkma dik dur karşısında.Bu arada nerede kalacağını vb kendi geleceğini düşün yanlış iş yanlış kişilere bulaşma.
Sizin durumunuz nedir eğitim iş güç

10 kişiden 6’sı depresyonda antidepresan kullanıyor zaten bu insanlara vasilik olsa memlekette normal insan kalmazdı iyice saçmalamıs bence bu kadın deli diyerek siz vasilik alın annenizin normal değil çünkü

Bazen Alzheimer olanlara bile vasilik olmuyor, depresyon için nasıl olsun? Yetişkin çalışırken vasilik için bir çok hasta geliyordu bana, aşırı ciddi durumda olmayanlar hariç (yatalak olup ağır Demans olanlar falan yani) vasilik çıktığını görmedim. Hatta burada bir kadın vardı, bulunduğum yerde iyi kötü bilinir, psikoz hastası, her gün aynı saatte otobüse biner, aynı durakta iner, çöp evde yaşar, ama aşırı zengin falan filan. Kadının bir yerden çocuğu çıktı vasilik almak istedi alamadı. Verselerdi ona verirlerdi. İçiniz rahat olsun yani. Ama arkadaşların dediği gibi delil toplamayı unutmayın elimiz kuvvetli olsun.

Çok detaylı bilgim yok ama şundan eminim amcan babaannemin vasiliğini almak istiyordu 70 taşında kadındı olmadı aklı yetiyordu her şeye diye rapor çıkmadı öyle psikolojik sorunların var diye depresyondasın diye kimseye vasilik verilmez

😅😅🤣🤣 honk diyebilirsin tatlım bisey demek istedim ama neydi hani evlatlıktan çıkabiliyoruz ya o neydi

Yanlış yazdığımı farkettim ama düzenleme vakti geçmişti
onlar ancak red edebiliyorlar
anne baba reddi ancak öldükten sonra yapılabiliyor

Anneniz, aileniz çok kötü ve cahiller. Oradan buradan duyduklarıyla korkutmaya çalışıyor sizi. Kanmayın, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz. Adım atmaya devam edin.
Şuan neredesiniz? Önceki konunuzu da yanıtlamamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X