- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kızlar haftaya lys edebiyat a giriyorum.
Hastalıklar filan derken calisamadim pekbirazda mat 2 ye yoginlastigimdan dolayi calisamadim.
Neyse cok sukur mat 2 iyiydi bugun.
Haftaya lys edebiyat var. Bir haftada nasil sairler yazarlar eserleri vs. Ogrenebilirim?
Birisi deneme al çöz dedi ama kafam karisti. Konuya hic bakmadan denrme olurmu?
Bir haftam var kızlar yardimci olun ..
Dimi canımBiraz konuya bakıp peşinden bol bol soru çözerseniz olur sanıyorum ki. Çünkü soruda göre göre daha iyi akılda kalıyor isimler.
Aa bu soruda bu adam var demek ki bu şu akımdanmış vs diye akılda kalıyor. Ama konuya çok az da olsa bakın hiç bilmeden de çözülmez
ben liseden sözel çıkışlıyım ve lys edebiyat sınavına girmiştim 3-4 yıl önce.
önce kendine güzel bir eser/yazar eşleştirmesi listesi çıkar ve bunları kodlayarak ezberle. baş harflerinden kendine göre bir kodlama çıkar bu kodlara göre hatırlarsın. üniversitede 3. yılım ve hala sözel dersleri bu şekilde ezberlerim :) kolay gelsin.
Dimi canım
Az da olsa konu calismam gerekli
Peki adamlari nasil karistirmicam??
Bide nereden en cok çıkıyor
Nereden baslamaliyim
CANIM lys edebiyat kitabim var ama koca kitap :)) nereden hangi konudan baslamaliyim hiiiic bilmiyorum
Haklisin ama bugun pazar nerden bulucamhemen bi hızlı öğrenim kitabı alıp 2 gün konu çalışıp sonra bol bol soru çöz bence
ve bir an evvel bilgisayarı kapat
Bazı kitaplarda falan konu dağılımları oluyor soru sayısına göre. O tabloyu bulabilirsen hangilerinin daha çok çıktığını görebilirsin. Belli başlı yazarlar, ilkler, önemliler, türlerin başlıca eserleri ve önemli yazarların eserlerini, akımları ezberlesen çoğunu halledersin. Kendine tablolar hazırla. Notlar hazırla. Kitaplara baka baka olmaz o iş test çözerken. Sorularda takıldığında hemen listelerine bak. Özelliklere, eserlere.
nerde yaşıyosun bilmiyorum ama kitapçılar kırtasiyeler falan artık pazar günleri de açık:26:Haklisin ama bugun pazar nerden bulucam
Internette filan yokmudur
aslında bır haftada yutarsın sen o yazarlarıbazı hafıza teknıklerıyle de aklında kalacak tabı..
konu çalışmana gerek yok
yazar-eser isimelrını bıl yeterlı bence.bol bol edebıyat soruları çöz
Aynen yaaa
Keske oyle bisey olsam
Kızlar koştum kitapci aradimm
Buldum konu ozetli cok guzell lys edebiyat fasikulu var. Alti gun disimi sıkıp onu ezberleyecegim . Bi de soru bankasi aldim. En az 30 yapmam gerekiyor 56 soruda. Gazam mübarek ola
AraDa diyeti de sallayacaz mecbur ders calisiyorum sonucta diimi
Kızlar haftaya lys edebiyat a giriyorum.
Hastalıklar filan derken calisamadim pekbirazda mat 2 ye yoginlastigimdan dolayi calisamadim.
Neyse cok sukur mat 2 iyiydi bugun.
Haftaya lys edebiyat var. Bir haftada nasil sairler yazarlar eserleri vs. Ogrenebilirim?
Birisi deneme al çöz dedi ama kafam karisti. Konuya hic bakmadan denrme olurmu?
Bir haftam var kızlar yardimci olun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?