• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayarımdan mp3 e müzik atamıyorummm

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Arkadaşlar dün yeni bir mp3 aldım kendime. Dün eve gelir gelmez ilk işim pc den mp3 e şarkı atmak oldu. Sorun çıkarmadı bütün şarkıları atabildim. Fakat aradan bi kaç saat geçtikten sonra tekrar denediğimde pc mp3 ü okumadı. Gittim diğer pc den denedim ondada hata verdi olmadı. Hem Mac hem vistada denedim olmadı. Acaba problem ne??

mp3 ü bilgisayara taktığında media player ı aç eşitle yazıyor ona tıkla orada cihazı görüyorsa oradan atmayı dene bakalım?
sen önce cihazı görüp görmediğini söyle ona göre tarif ederim

İşte problem orda canım yaaaa. Takıyorum cihazı bi görünüyo bi kayboluyo. Dediğin gibi yaptım gene aynı yanda bi görünüyo bi kayboluyo. Macbook da hiç göstermiyo bile aygıtı.

Allah Allah bi arızası falan mı var acaba?
İnternette araştırdın mı peki?

Canım araştırdım zaten mintonun daha önce 2 mp3 ünüde kullandım bi problem yaşamadım. Müşteri hizmetlerini aradım szi arıcaz dediler ama bakalım. Olmadı bilgisayrdan anlayan bi yere göstercem. İnş arızası falan yoktur bide onla uğraş dur bi daha.

Arkadaşlar dün yeni bir mp3 aldım kendime. Dün eve gelir gelmez ilk işim pc den mp3 e şarkı atmak oldu. Sorun çıkarmadı bütün şarkıları atabildim. Fakat aradan bi kaç saat geçtikten sonra tekrar denediğimde pc mp3 ü okumadı. Gittim diğer pc den denedim ondada hata verdi olmadı. Hem Mac hem vistada denedim olmadı. Acaba problem ne??

hangi hatayi veriyor ?

Bugün gösterdim bi bilgisayarcıya. Kablo arızalıymış Yeni kablo verdi. Düzeldi yani. Yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Back