• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayardan anlayanlar bakar mısınız lütfen :(

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448
Bilgisayarımda başlata tıkladığımda menüde uzaktan masa üstü denetimi diye birşey çıktı. Bu özellik windowsun kendi özelliği mi yoksa dışardan bir program mı yüklenmiş?
Birde oraya tıkladığımda bilgisayar ismi girin gibi bir şey yazıyordu dosyalar bölümü vardı içerisinde hesabım1, hesabım2 şeklinde 5 adet dosya vardı

Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ilk defa gözüme batıyor :KK37:
Bu işten anlayanlar beni aydınlatabilirler mi? Birileri bilgisayarıma mı giriyor:KK17:

anlamam ama o dosyalari açtinizmi merak ettim
evlimisin , senden baska pc yi kullanan varmi
benden iyi dedektif olur hea :)

Sizin bilgisayardan baska bilgisayara baglanilmistir. Sevgiliniz ya da esinizdir. Onlar ugrasir boyle seylerle

anlamam ama o dosyalari açtinizmi merak ettim
evlimisin , senden baska pc yi kullanan varmi
benden iyi dedektif olur hea :)

Hahah:KK48: evliyim ama boşanıyorum canım dosyaları açtım işte yazdıklarım çıktı karşıma ama içleri boş benden başka kullanan da yok benim ex mi bişeyler karıştırdı acaba dedim bilgisayardan hiç anlamam da:cool:

benım bıldıgım benım pc mısal teamviewer bu yuklu bı sorun yaşadıgımda okaynım uzaktanbenım verıdıgım şifreyle baglanıyo benım bılgısayara bakıyo sorunları hal edıyo boyle bırseymı gordunuz acaba

Ayni ag uzerindeki bilgisayarlara programa gerek olmadan pc paylasima acilarak baglanilabilinir. Ama uzaktan bir pc ye baglanmak icin program yuklemek gerekiyor. Teamwiwer, ammy gibi.

Sizin bilgisayardan baska bilgisayara baglanilmistir. Sevgiliniz ya da esinizdir. Onlar ugrasir boyle seylerle

Teşekkürler cevabınız için Siz iyi anlıyormusunuz bilgisayardan? Yani tahmin mi yürüttünüz emin misiniz? Ona göre önlemimi alıcam da

Ayni ag uzerindeki bilgisayarlara programa gerek olmadan pc paylasima acilarak baglanilabilinir. Ama uzaktan bir pc ye baglanmak icin program yuklemek gerekiyor. Teamwiwer, ammy gibi.

Oo siz baya bilgiliymişsiniz o halde bahsettiğim şey aynı evde başka bilgsyra bağlanmak için kullanılıyor doğru mu? Uzaktan bağlanmak için ayrı bir program gerekiyor?

Bir de kaydedilen dosyalar kısmındaki hesabım1,hesabım2 şeklindeki ayrı dosyalar bunlar ne olabilir acaba? İçleri boştu anlayamadım :/

benım bıldıgım benım pc mısal teamviewer bu yuklu bı sorun yaşadıgımda okaynım uzaktanbenım verıdıgım şifreyle baglanıyo benım bılgısayara bakıyo sorunları hal edıyo boyle bırseymı gordunuz acaba

Teamviewer ı biliyorum o değil, program uzaktan masaüstü denetimi diye birşey

Teamviewer ı biliyorum o değil, program uzaktan masaüstü denetimi diye birşey
windows un kendi programi vardi eskiden messenger ile baglanirdi. simdi messenger kalkti nasil baglanir bilemem. lakin ayarlar falan yaziyorsa oradan sifrenizi falan degistirin. bir daha baglanamasinlar. gerci casus bir yazilim olmadigi bariz yani baglanildiginda size bildirim gelir. o sebeple bosyere sıkıntiya girmeyin.

birisi pcne uzaktan giriyor canım.senin her tıkladığını izliyor.bi tanıdığım sırf bu işten para kazanıyor.uzaktan herkesin pcsine girip (izinli tabi) virüs temizleme,sistem kurma,hatta pc format atma işi yapıyor

Bilgisayarımda başlata tıkladığımda menüde uzaktan masa üstü denetimi diye birşey çıktı. Bu özellik windowsun kendi özelliği mi yoksa dışardan bir program mı yüklenmiş?
Birde oraya tıkladığımda bilgisayar ismi girin gibi bir şey yazıyordu dosyalar bölümü vardı içerisinde hesabım1, hesabım2 şeklinde 5 adet dosya vardı

Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ilk defa gözüme batıyor :KK37:
Bu işten anlayanlar beni aydınlatabilirler mi? Birileri bilgisayarıma mı giriyor:KK17:
Slm, konunun tamamını okumadım.
Evet sanırım. formata gönder ve İP adres değiştiren programlar var onu kullan, biri sizi izliyor...

birisi pcne uzaktan giriyor canım.senin her tıkladığını izliyor.bi tanıdığım sırf bu işten para kazanıyor.uzaktan herkesin pcsine girip (izinli tabi) virüs temizleme,sistem kurma,hatta pc format atma işi yapıyor
:KK57::KK57::KK57: windowsun bu programı o kadar şeye imkan tanıyabiliyormuymuş? yani uzaktaki bigisayarla bağlantı kurabiliyormuymuş? Şimdi biraz araştırdım da değişik değişik programlar var onlarda bile bağlantıda sorun çıkabiliyomuş.

o değilde çok şaşırdım şu an:KK57:

Valla esim baya bir anliyor o islerden ama oda uyuyor sabah sorarim mutlaka virus programlariniz varmi tek yetmez kasperk vs , gbi

Slm, konunun tamamını okumadım.
Evet sanırım. formata gönder ve İP adres değiştiren programlar var onu kullan, biri sizi izliyor...

Aman Allah'ım.. ben o kişiyi biliyorum sanırım gerçi istediği kadar izlesin pardon,

hu huuu sen geriz..lı boşuna uğraşıyosun sana ekmek çıkmayacak nanikk:KK3::p:KK45::KK8:

Back