• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisayar programlarıdan iyi anlayanlar acil yardım

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
konuya hemen acele dalış yapıyorum erkek arkadaşımın yarın sınavı var ve hocaları excel programından soruyormuş uygulamalı olarak hocaları çok sinir bozucu birşey inat etmiş bunu yapamadan geçirmeyeceğim diye :( sizlerden bu program hakkında püf noktalar istiyorum yani o tablo işlemleri hakkında ve exceli genel olarak anlatan kolay yoldan bildiğiniz bişeyler işte lütfen yardımcı olun kızlar ya

Son düzenleme:
nasıl olacak o iş. biz buradan sana anlatacağız, sen de arkadaşına mı anlatacaksın.

onun yerine google da excel derslerini aratıp bul daha yararlı olur videolu anlatım yapan siteler var.

nasıl olacak o iş. biz buradan sana anlatacağız, sen de arkadaşına mı anlatacaksın.

onun yerine google da excel derslerini aratıp bul daha yararlı olur videolu anlatım yapan siteler var.

canım hani pratik bi yöntem varsa falan diye sizlere danışmak istedim hocaları excel dosyası açtırıp tablo hazırlatıp ortalama hesaplatıp onları sırala diyormuş :26:

kızlar anlatamıyorum galiba google yazmayı aşkımda bende çok iyi biliyoruz benim sizden istediğim pratik bir yöntem varsa kısaca bilgi vermeniz...

Excelde yapabilecegi en onemli sey kisa yollari ezberlemek kisa yollari ezberledikten sonrasi cok kolay excel zor degildir zaten yapilan isler bellidir bu sebeple kisa yollarin en onemlilerini ezberlesin yeter ona.

Rakamlar, formüller burdan nasil tarif edilsin? Bir metin değil ki. Formülleri var onun onları ezberlesin.

Hem kendisi bulsun sen niye bu kadar çırpınıyorsun valla anlamadım.

Formullerı ezberlemeden ve excelde oturup pratık yapmadan '' işin kolay yolu, püf noktası '' falan bulunamaz ..
sevgılınıze aynen ıletın ..

ben bilgisayar programcılığı mezunuyum bizimde sınavlarımız böyle uygulamalı excellden yada wordden oluyordu biz oturup ortalama hesaplamayı, toplamayı falan formüllerini ezberleyip de giriyorduk sınava öyle dediğin gibi pratik bir yöntemi yok bunun hem arkadaşlarında dediği gibi buradan anlatılacak birşey değilki bu bence söyle sevgiline en azından formüllerini ezberlesin zaten basit formüller :34: başarılar :))

valla aşkımın buraya yazdığımdan haberi yok duysa kızar heralde:1: büyük kısmını hallettim dedi az önce konuştuk herkese teşekkürler

ben bilgisayar programcılığı mezunuyum bizimde sınavlarımız böyle uygulamalı excellden yada wordden oluyordu biz oturup ortalama hesaplamayı, toplamayı falan formüllerini ezberleyip de giriyorduk sınava öyle dediğin gibi pratik bir yöntemi yok bunun hem arkadaşlarında dediği gibi buradan anlatılacak birşey değilki bu bence söyle sevgiline en azından formüllerini ezberlesin zaten basit formüller :34: başarılar :))

canım benim çok teşekkürler:54:

Förmülleri ezberleyecek, bol bol pratik yapacak; başka yolu yok.

Başarılar diliyorum.

Back