bilgisayar prog okuyan varmı

Ben okuyordum okulun ilk günü gittim bir daha gitmedim. Hiç mi hiç sevmiyorum bu bölümü. Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
bende daha birinci sınıftayım canım entegre ofiste cok zorlanıyorum birde bölüm dersi 2.sınıfta daha fazla zor dersler var sanırım bakalım napıcaz:78:

Ben de Algoritmayı yapamıyordum. Lise 1'de elektronik okuduğum için Entegre Ofis dersini görmüştüm. 2 kere farklı okullarda bu bölüme kayıt oldum. Birisine yarım dönem gittim. Diğerinde ise 1 gün. Hala kaydım var ama gitmiyorum. Başka bölüme yazıldım.

Kızlar ben 2.sınıftayım. 1.sınıfta entegre ofisle AA ile geçmiştim bence basit bir ders açıkçası 2.sınıf çok daha zor Allah yardımcımız olsun.

algoritmayı ben anlıyorum birazda hocalardan kaynaklanıyor sanırım hiç uyygulama yapmıyor kendi anlatıp geciyor projeksiyondan kalpsizcim senin önerebileceğin bir kaynak varmi vb ile ilğili

canım vb ile ilgili demişsinde vb derken neyi kastettin anlamadım? Bizim hocalarda öle projeksiyondan anlatıp geçiyorlardı liseden kalma bilgilerimle geçtim dersi yoksa hoca hiçbişe anlatamıyordu.

bende bu bölümü istemeyerek de olsa okuyorum malesef...2.sınıf mikro işlemciler assbler dili kadr zor ders yooookk

canım vb ile ilgili demişsinde vb derken neyi kastettin anlamadım? Bizim hocalarda öle projeksiyondan anlatıp geçiyorlardı liseden kalma bilgilerimle geçtim dersi yoksa hoca hiçbişe anlatamıyordu.

visual basic demek istedim canım kaldım sanırım bu yıl dersten:26:

anladım cnm ben o dersi almadım 2.sınıfta seçmeli olarak koymuslardı C programlama seçtim ondanda geçtim hocalara görede değişiyor işte inş geçersin cnm

Bende bilgisayar programcılığı 2.sınıf öğrencisiyim. Entegre ofisde zorlanan arkadaşlar var sanırım 1.sınıf dersi entegre oldukca kolay kısaca 1.sınıf derslerinin kolay olduğunu 2.sınıfa geçince anlayacaksınız :)) 2.sınıf dersleri ömrümü yedi günlerdir uykusuzum vizeler başladı...Visual basic C# ASP.NET kodlarla kafayı yiyecem Bilgisayar tamamen mantık işi,bildiğin bilgisayar matematiği görüyosun 1.sınıfta ama 2.sınıfta kodlar zorluyor...

Son düzenleme:
bende 1.5 yıl oldu mezun olalı ama hala iş bulamadım bu bölümden mezun olupta kendi işini yapan varmı merak edıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…