Bilgisayar Mühendisleri / Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri

Kimsecikler yazmamış bende bilgisayar mühendisliği okuyorum. DGS ile geçiş yaptım bu sene direk 2.sınftan başladım ama çok sıkıldım ve programlama bilmeyişim sınıfta iyileri görünce benim pasif kalmam canımı çok sıktı. Çok isteyerek seçtim bu bölümü ve şu an programlama adına hiç bir şey yapmayışım beni bilg. mühendisliğinden soğuttu.
Hatta bi ara o kadar bunaldım ki bölümü bile bırakacaktım dersler çok ağır geldi .Hele de bir meslek lisesi mezunu olunca sudan çıkmış balığa döndüm. Benim durumumda olan var mıdır bilemiyorum ama artık bölümden zevk almak istiyorum. Okuldan şimdiden bunaldım. Vizelerimin çoğu da kötü. :KK43: nasıl biter bu okul bilemiyorummmmmmmmm. Evimi özledim :KK43:
Buraya yazarak biraz içimi rahatlatayım dedim.

zormu o kadar ?.............................................:KK52:

Ben meslek lisesi olduğum için çok çok zorlandım herkes benim gibi değildir.
Mühendislik zaten belli başına zor ama benim gibi meslek mezunlarının işi daha da zor.

Kimsecikler yazmamış bende bilgisayar mühendisliği okuyorum. DGS ile geçiş yaptım bu sene direk 2.sınftan başladım ama çok sıkıldım ve programlama bilmeyişim sınıfta iyileri görünce benim pasif kalmam canımı çok sıktı. Çok isteyerek seçtim bu bölümü ve şu an programlama adına hiç bir şey yapmayışım beni bilg. mühendisliğinden soğuttu.
Hatta bi ara o kadar bunaldım ki bölümü bile bırakacaktım dersler çok ağır geldi .Hele de bir meslek lisesi mezunu olunca sudan çıkmış balığa döndüm. Benim durumumda olan var mıdır bilemiyorum ama artık bölümden zevk almak istiyorum. Okuldan şimdiden bunaldım. Vizelerimin çoğu da kötü. :KK43: nasıl biter bu okul bilemiyorummmmmmmmm. Evimi özledim :KK43:
Buraya yazarak biraz içimi rahatlatayım dedim.

cnm ben de dgs ile geçtim meslek lisesinden ve önlisanstan sonra :) şimdi yüksek lisans yapıyorum. ben de çok sıkılırdım, bütün özgüvenim yıkıldı. sınıftakilerin hepsi inekti. tek bi arkadaş edinemedim. sadece sevgilim ve ben vardık. sakın pes etme, sonuçta çok saygın ve iyi para getiren bi mesleğin olucak. hem 3. 4. sınıf daha kolay. eğer istersen yardımcı olurum kaynak konusunda vs.:nazar:

bende şu an 1. sınıfı bitireceğim ama o kadar sıkıldım kiii... Fizik mi dersinizz programlama mı dersiniz???

Eğer programlama sevmiyorsan, merak etmiyorsan çekilecek bölüm değil ben onu anladım bu sene...:KK5::KK5:

Eğer programlama sevmiyorsan, merak etmiyorsan çekilecek bölüm değil ben onu anladım bu sene...:KK5::KK5:

kwsinlikle öyle ben de meslek lisesi mezunuyum şimdi bilgisayar öğretmenliği okuyorum ve lisede bildiklerimden öteye gidemedım kod yazmak zevkli ama saatlarce basında oturmak bana göre değilmiş bunu üni.ye gelince anladım

kwsinlikle öyle ben de meslek lisesi mezunuyum şimdi bilgisayar öğretmenliği okuyorum ve lisede bildiklerimden öteye gidemedım kod yazmak zevkli ama saatlarce basında oturmak bana göre değilmiş bunu üni.ye gelince anladım

Aynen öyle... Ama başladık bitirelim artık ne yapalım :)

aslında bölümümden memnunum. Hayalim hep hukuk okumaktı. Ama hep derim hukuktan sonra en olabilecek meslek bu benim için.
ilk yılım biraz sallamayarak geçti. umursamadım, uyum sağlayamadım, arkadaş ortamı çok tatlı geldi :KK70:
ama bu sene çok çalışcam. işin ciddiyetini hissedebiliyorum artık :KK52:

Bende DGS ile geçiş yaptım. Hazırlık okudum. Çok şükür yarım dönemde bitti hazırlık. Birde baktım ki bu son sınavlar. Finalleri de verdim mi tamamdır. Diplomamı alıyorum. Üstelik son dönem evlendim şimdi de 2 aylık hamileyim :) Hiç zor gelmesin yani. Bir işe başlarsan bitirirsin. Yeterki iste :) Netice de herşey daha fazla para ve saygınlık için :) Birkaç sene sorun yaşasak bişey olmaz bence :)

Evet çok zor bir bölüm. Alışkanlıklarınızı terkettirecek cinsten. :KK48: Ben mesela yazarak çalışmaya başladım. Özet çıkarıyordum ve kitapların bölüm sonu sorularını çalışıyordum ha tabi bir de olmazsa olmaz çıkmış sorular ve geçmiş yılların öğrenci notları.

Devamsızlık yapmayı da unutun. 1 ders kaçırmak 1 vizeye bedel olabiliyor bazen.
Ama emin olun fedakarlıklarınızın karşılığını alacaksınız. Okul bitince her şey bitmiyor üstelik. Çünkü hala deneyimsizsiniz. Diplomanın üstüne deneyim de katarsanız yeme yanında yat olur. :KK9:

Uzun zaman oldu foruma uğramayalı, ilk yorumumu atalı 1,5 seneyi geçmiş nerdeyse...
Günler su gibi :)
Naber kızlar?:KK39:

cnm ben de dgs ile geçtim meslek lisesinden ve önlisanstan sonra :) şimdi yüksek lisans yapıyorum. ben de çok sıkılırdım, bütün özgüvenim yıkıldı. sınıftakilerin hepsi inekti. tek bi arkadaş edinemedim. sadece sevgilim ve ben vardık. sakın pes etme, sonuçta çok saygın ve iyi para getiren bi mesleğin olucak. hem 3. 4. sınıf daha kolay. eğer istersen yardımcı olurum kaynak konusunda vs.:nazar:

Merhabalar bende bilgisayar mühendisliği okuyorum sizden yardım almak isterim :)

X