Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zormu o kadar ?.............................................
Kimsecikler yazmamış bende bilgisayar mühendisliği okuyorum. DGS ile geçiş yaptım bu sene direk 2.sınftan başladım ama çok sıkıldım ve programlama bilmeyişim sınıfta iyileri görünce benim pasif kalmam canımı çok sıktı. Çok isteyerek seçtim bu bölümü ve şu an programlama adına hiç bir şey yapmayışım beni bilg. mühendisliğinden soğuttu.
Hatta bi ara o kadar bunaldım ki bölümü bile bırakacaktım dersler çok ağır geldi .Hele de bir meslek lisesi mezunu olunca sudan çıkmış balığa döndüm. Benim durumumda olan var mıdır bilemiyorum ama artık bölümden zevk almak istiyorum. Okuldan şimdiden bunaldım. Vizelerimin çoğu da kötü. nasıl biter bu okul bilemiyorummmmmmmmm. Evimi özledim
Buraya yazarak biraz içimi rahatlatayım dedim.
Eğer programlama sevmiyorsan, merak etmiyorsan çekilecek bölüm değil ben onu anladım bu sene...
kwsinlikle öyle ben de meslek lisesi mezunuyum şimdi bilgisayar öğretmenliği okuyorum ve lisede bildiklerimden öteye gidemedım kod yazmak zevkli ama saatlarce basında oturmak bana göre değilmiş bunu üni.ye gelince anladım
Aynen öyle... Ama başladık bitirelim artık ne yapalım :)
Hadi inşallah :)aynen öyle benm son bi sne kaldı bitti gibi
Hadi inşallah :)
Benim minimum 2 senem kaldı. Büyük ihtimalle uzatırım :/
senin bölüm benimkine göre cook zor canım uzatman normal hayirlisi ile bitirelim yeter :)
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
cnm ben de dgs ile geçtim meslek lisesinden ve önlisanstan sonra :) şimdi yüksek lisans yapıyorum. ben de çok sıkılırdım, bütün özgüvenim yıkıldı. sınıftakilerin hepsi inekti. tek bi arkadaş edinemedim. sadece sevgilim ve ben vardık. sakın pes etme, sonuçta çok saygın ve iyi para getiren bi mesleğin olucak. hem 3. 4. sınıf daha kolay. eğer istersen yardımcı olurum kaynak konusunda vs.
aynen öyle benm son bi sne kaldı bitti gibi