• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayar işletmenliği

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar aranızda bilgisayar işletmeni olarak özelde veye devlette çalışanlar varmı nekadar maaş alıyorsunuz ve ne tür işler yapıyorsunuz hangi pc programlarını bilmek gerekir bn ömssden tercih yaptım sadece bilgisayar işletmenliği sertifikası olanları alıyorlar bende bu sertifikayı alalı 5 6 sene oldu bazı programları unutmuş olabilirim yardım edermisiniz bu meslek hakkında bana:56:

ben varim :3: word excell bilmen yeterli benim calistigim kurumda kendi programi var islemleri orda yapiyoruz onuda aday memurken ogretiyorlar zatten :34:

Sanırım 1600-1700 alıyorlar. Ben de işletmenlik sertifkası almıştım. Word, excel, power point programlarıyla işiniz olabilir. Evrak hazırlarsınız sanırım.

mrb.benim nişanlımda bir üniversitede bilgisayar işletmeni çok fazla program bilmene gerek yok oradakiler sana yardımcı oluyorlar zaten maaş bekar 1700 canım

mrb.benim nişanlımda bir üniversitede bilgisayar işletmeni çok fazla program bilmene gerek yok oradakiler sana yardımcı oluyorlar zaten maaş bekar 1700 canım
supermiş cnm tsk ederim bilgi için allah hayırlısı neyse hakkımızda onu versin inş:56: bu arada işten kaçta cıkıor servısı varmı bırde

Son düzenleme:
Back