Bilginize İhtiyacım Var

ceecefe

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
17
6
Herkese selamlar
Bir konuda görüşlerinize ciddi anlamda ihtiyacım var.

Şöyle ki Ege Üni. İşletme bölümü hazırlık bitirdim.Bu yılda kısmetse bölüme başlayacağım
İstediğim bölüm daha çok psikoloji ve pdr bölümleriydi
Bu yüzden bölümde ne yapacağımı bilememek gözümü korkutuyor.
İşletme ise her sektörde mutlaka iş imkanı olan bir bölüm bu yüzden bölümü bırakmakta epey tereddütlüyüm
Fakat ülkemizde iibf mezunlarının çok olması yüzünden her mezunun kendisini geliştirmesi şart
Geçenlerde bir arkadaşım sayesinde aöf'nin ikinci üniversite imkanından haberdar oldum
Bunu duyar duymaz da yararlansam düşüncesi kafamda belirdi ve seneye kendi bölümüme paralel bir bölüm için başvuruda bulunmayı düşündüm
Bunun hakkında yeterli bir bilgiye ne yazık ki ulaşamadım.Merak ettiğim şeyler aöf'nin bu ikinci üniversite işinden aranızda yararlanan var mı?Eğer varsa bölümüme uygun ve kolay bitebilecek hangi bölümü seçebilirim?Şimdiden teşekkürler

Lisans sosyal.hizmetler hariç istediğiniz bölüme yazilirsiniz .Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ön kayıtları başladı.
Anadolu Üniversitesi ise eylülde başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…