K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kSo
-
çok teşekkürler arkadaşım.ilaç parasınada katkısı oluyormu bu uygulamanın?
cnm teşekkürler...nereye başvurmak lazımm ...
arkadaşlar hastane ile ilgili her türlü sorularınızı buradan cevaplayabilirim...
merhaba,bir oğlum var.sadece nufüs cüzdanımı gerekli acaba başvuru için..?birde nereye başvuruyoruz?şimdiden teşekürler..
merhaba,bir oğlum var.sadece nufüs cüzdanımı gerekli acaba başvuru için..?birde nereye başvuruyoruz?şimdiden teşekürler..
evet canım sadece nufus cuzdanı yeterlidir. Öncelikel ne yap biliyor musun sana en yakın bir eczaneye git deki acaba çocuğum 18 yaş altı sağlık sigortası kapsamında mı diye bir sor onlar sana yardımcı olurlar. Eğer çocuğun kaydı yoksa SGK ya gidip kaydını yaptırabilirsin
arkadaşlar zaten sgk 18 yaş altı çocukların hastane masraflarını karşılıyor...
arkadaşlar bende devlet hastanesinde çalışıyorum ve sadece 18 yaş ve altı çocuklar değil,
hiçbir sağlık güvencesi olmayan gebelerde gebeliğin başladığı tarihten itibaren ve gebeliğin sonlandırıldığı tarihten itibaren 8 hafta daha gebe genel sağlık sigortası ile sigortalanacaklardır.
ve bununla birlikte devlet hastanelerinde gebelik rutin kontrolleri ve doğum yapabileceklerdir.bunun için sadece kimlik ile hastaneye başvurulması gereklidir,ayrıca evli olupta kimliği değişmemiş olanların kimlerini değiştirmeleri gerekmektedir...[/QUOTE
çocuklara olduğunu biliyordum ama gebelerin de yararlandığını bilmiyordum...inan hızır gibi yetiştin...çok teşekkürler paylaştığın için canım...çocuklarda olduğu gibi herhangi bir devlet hastanesinde kimliğimle muayene olabilicem ve ilaçlarımı yüzde 20sini ödeyeceğim değilmi...tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?