Bilgim olmadan siyasi partiye üye yapılmışım!!!!

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
698
Bu sabah itibariyle siyasi parti üyeliğimi öğrendim. Meğer ben 2010 yılı Haziran ayından beri AKP üyesiymişim :şok üstüne şok smileyi: (ben uydurdum bu smileyi) meğer bana birçok görevlendirme filan vermişler :babababa smileyi:
Kılıçdaroğlu'na dün yapılan yumruklu saldırıdan sonra saldırganın bilmem hangi partiye üyeliği varmış diye Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının üyelik kaydını gördüm bu sabah gazetelerde. Du bakali benim de çıkarmı diye açtım Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının siyasi parti üyelik sorgulama sayfasına http://vatandassipar.yargitaycb.gov.tr/proxyYargitay/portal_baslangic.uyap girdim bilgilerimi. Anaaaa o da ne 2010 yılından beri AKP üyesi çıktım iyimi. Aradım hemen İlçe teşkilatını bir güzel hadlerini bildirdim. Üstelik sadece ben değil eşimi de üye yapmışlar. Yok deve
Hiç tanımadığım bir adam bizi üye yapmış, "Yav dedim hani benim imzam var mı kardeşim, kimdir o adam nedir necidir bilmem, tanımam kendisini, hemen bana arşivden mi nerden buluyorsanız bulun üye formumu gönderin bakim " dedim. Gönderemezlermiş. Verin bana o tanımadığım adamın telefonunu dedim verdiler. Meğer kendisi AKP mahalle başkanıymış. : babababa smileyi:
Ulan benim rızam olmadan, haberim olmadan sen kimsin ki beni üye yapıyorsun. Dedim yaktım seni. Suç duyurusunda bulunucam.

İlçe teşkilatına "hemen silin üyeliğimi" dedim. Tamam dediler, hiç ikiletmeden. Du bakali ne olacak

daha niceleri vardır böyle haberi olmadan AKP üyesi yapılan. Yada başka partilere. Tavsiyem herkesin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı sayfasına girip üyeliklerini sorgulatmalarıdır. Ben tesadüfen farkettim. Sizde bir bakın.

Son düzenleme:
gerçekten saçmalamışlar. ben olsam, hangi parti yaparsa yapsın şikayette bulunurdum. haber verilmeden partiye üye yapmak da nedir

o ne şaal laf öyle , bi yaşıma daha girdim

verdiğin linkte anne kızlık soyadından falan bahsediliyor, güven problemi yaşadım bi an :26:

güven sorunumu aşıp baktım, herhangi bir kaydınız bulunamadı dedi. Ala

sitenin güvenlik sertifikasına güvenilmiyor diyor. devam etsem mi?:26:

Ben baktim yargitay sayfasi falan diyor güven sorunu yasamadim bile))) benimde yokmus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı sayfasına girin, sağ tarafta var zaten butonlar. Oradan girin madem.

Ben girince niye güvenlik şeysi çıkmıyor

Ben de "herhangi bir siyasi partiye üyeliğiniz bulunmuyor" yazısını görmeyi umuyordum ama değilmiş maalesef.

beni beğenmediler galiba. sorgu sayfası yenilenip duruyor.

Kizlik.soyadinin ilk kutucuğu ikinci harf alttaki birinci harf için bende yanlis giriyordum hep yeniliyordu

Su YouTube girmek için programlariniz varsa girmeyin ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun

Hemen eşime ve kendime baktım , üyeliğimiz yok .

Baktım şimdi yokmuş. Ya ne geldi aklıma böyle sorgulamak için girince üye yapıyorlarmış falan. Bilgileri de verdik.
nden olmasın, ayaklarına kadar gitmişiz

ben de 4 kerev yinelendi , anamın kızlık soyadı zati 4 harf, 4.ünde de başka kutucuğu istedi. nolcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…